Мислам дека и ова полуфинале е решено Ама ај да почекаме сепак. Едит: само што реков ме поби Атлетико
Ако станат Атлетико шампини, ќе ми ја наполнат душава со среќи, радости, убавини...и ред други позитивни емоции. Е така да си знаете
Потполно се согласувам со вашето мислење би сакал Атлетико мадрид да биде шампион зашто им покажа На сите како се игра фудбал.. на милан канта го стори на барса ја тури на челзи го Нокаутира дома а На реал ке му даде технички нокаут Иако не сум навивач на неиеден од двата финалисти сепак мислам дека атлетико овие години покажа добар успех и добри резултати без Милионски и мега ѕвезди...
Треба да забранат вакви продолжувања плус три минути, плус пет минути и ќе се килават само да дадат гол. Како убаво ќе си победеа Атлетико Мадрид ама им дадоа 5 минути плус и гомната од Реал дадоа глупав гол и ајде сега продолжетцииии па пеналииии... Се знае бе, се игра до 90 минута и толку. Нека им дадат до утре сабајле да играат само за да победат.
Двата гола на Реал беа,БУММММММММ!! Првиот при крај овај.. А бе без зборови... И во оваа секунда уште 1 гол за Реалл!!! Решено е се 3:1 за Реал ----------редактирам--------------------- Зафркаваш + Пеналл.. 4:1 Ќе ја мајтапиме Хемија и Тоде.
Ја мислам Реал може ново мото Играј додека не дадеме гол , можеа и 10 минути продужение , нема проблем.... Тој па Роналдо никаде го нема , освен пенал ништо друго незнае да даде гол па уште ми се радуе како да он направил нешто Бог да чува .... али ае после 12 год или колку и да се и 300+ милиони евра потрошени коначно титула земаа оние другите од на Хитлер времето од глина направени веќе почнаа да скапуваат....
Реал реално го спаси газот од пораз и тоа во завршено време после 93 мин Мислам не е фер требаше Атлетико да биде шампионот на европа али ете несреќа се случува .... а и тоа е . :!
Кико од среќа на цел тим му дал да го нагузат, ма и на противничкиот тим сигурно. Врска нема од фудбал, само знае да глуми пенали, да паѓа како манекенка на писта, без никој да го пипне. Колку беше среќен кога му досудија пенал, веднаш откако се лизна близу голот, да не дадеше гол од пенал ќе останеше во сенка јадниот. Многу ми е антипатичен, типичен и метро и хомосексуалец, мислам дека и плаќа на Ирина за да му глуми женска пред светот, онака во приватен живот, сигурно газето му знае Па и два пати се соблече и покажа депилирана груда, уште еден доказ дека бурна ноќ му следува.