Денес прочитав дека ако Пелегрини вечерва не ја изненади барса, одбројани му се деновите во Манчестер Сити. Не знам колку е ова точно, но ќе навивам чичко Мануел да и ги удри клоците на фарса. Жално е UEFA CL да остане без екипа од Premier League толку рано.
Pa se gleda i jsvinata na premier ligata tuka Koj saka da gleda vecerva dobar fudbal neka poveli vo 20:45 min B.DORTMUND- JUVENTUS AMORE Forzza Juveeeee Juve nel coure Fino ala fine .....
Меси е Господ на терените. Јувентус го направи тоа што се очекуваше од нив, типично италијански и мило ми е што ќе одат понатаму. Да не кобиме сеа, има уште едно полувреме, ама со ваква Борусија, решено е.
Браво Јувее!! Каква радост на Буфон!!! А коментаториве: - Погба исто како да е на излет, на пикник. Иииииииииии уште еднаш!
Реал се падна со Атлетико. Рамос и Модриќ се вратија, меѓутоа не знам тоа колку ќе помогне. За пролазак даље, ќе треба уште едно 92:48. Господ нека е на помош.
Па да, има големи шанси за понатака А ништо чудно и да изненади до финале, па и да освои Мене од пред некое време една мисла ми шета низ глава дека годинава ќе освои некој фаворит од сенка, па ај да видиме
За Барса знаев дека ќе биде ПСЖ, имав претчувство. Испробано, одиме во полуфинале! Реал психички ќе попуштат Јуве избегна јак противник и баш се радувам, ќеиф ми е. Баерн годинава има среќа и со противниците, не се трошат многу. Честито титула, што да кажам.
"Баерн годинава има среќа и со противниците, не се трошат многу. Честито титула, што да кажам." ама изгледа честиташе за во Бундес лига на БМ рано е рано за да се прогнозира кој ке освои..
Си размислував нешто 2006. Италија стана светски шампион. Веќе наредната сезона италијанска екипа освои ЛШ. 2010. Шпанија стана светски шампион. Претстојната сезона Барса освои ЛШ 2014. Германија стана светски шампион. ??? Трет пат по ред ќе се поклопат најголемиот репрезентативен и клупски успех за иста нација или сепак... торпедирањата на Рома и Шахтјор ќе изгубат од вредност...? На пример, кога би било напишано три реда погоре, би се однесувало на Барса