Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

ЛШ - Лига на Шампиони

Дискусија во 'Спорт' започната од vendiii, 31 август 2012.

?

Сезона 2024-25

1. PSG

2 глас(а)
    10,0%
  2. Barcelona

1 глас(а)
    5,0%
  3. Arsenal

3 глас(а)
    15,0%
  4. Bayern

1 глас(а)
    5,0%
  5. Real Madrid

3 глас(а)
    15,0%
  6. Man City

4 глас(а)
    20,0%
  7. Atlético Madrid

3 глас(а)
    15,0%
  8. Dortmund

3 глас(а)
    15,0%
  1. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Прво и основно Баерн цела година се мачи со повреди, пеп не може една екипа да уигра, во најклучните утакмици фалеа најклучните играчи а леверкузен и аугзбург на крајов не се никакво мерило затоа што ги одмораше играчите за барса немаше потреба да ризикува, лигата беше освоена. И со Дортмунд се играше без клучни играчи, и пеп тука згреши си измените и се деси што се деси, небитно... Ја не знам што се очекуваше од Баерн со оглед на цела ситуација, лига освои, во две полуфиналиа се пласира...едноставно не може секоја год да се освојува се' и всушност потсети се на ланската сезона на барса кога веќе зборуваме на таа тема...

Последна измена: 14 мај 2015
  2. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    1.jpg

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y):clap::clap::clap::clap::clap::clap::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

На CirezD му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    download (3).jpg
    Juventus noviot evropski prvak

На Annath и veren им се допаѓа ова.
  4. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    461
    Не очекував Баерн без Робен и Рибери да освои се, ама очекував да се одржи малку неизвесност по прв натпревар полуфинале. 3-0 е веќе декласирање, јас не мислам дека им се до толку мали можностите, па да мораше да биде така.
    Барселона ја остави кризата зад себе, од лани многу работи се променија. Вклучувајќи и тренер.
    И сите повреди кај Баерн се пак пропуст. Во Барса цела сезона нема таков проблем, триото напред е во функција цело време, ама и стратегијата е таква што не дозволува да се заморат, не трчаат нешто посебно. Значи изнајден е начин да се искористи потенцијалот најдобро што може.
    Али ОК, џабе зборови кога не е ни важно тоа, му заврши сезоната на Баерн.

5. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Епа сега за барселона последниве две сезони биле криза а за другиве тимови блам?
    Заврши сезоната да, можеби не е сјајна и е полоша од минатите две ама сепак не е лоша- титула и две полуфиналиња пак ќе кажам со оглед на ситуацијата не е блам.

6. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    За џабе ќе барам оправдување, нема.
    Нека им е со среќа на Јуве, иако имаат помали шанси за победа во однос на Барса.

На Beauty* му/ѝ се допаѓа ова.
  7. mackica1

mackica1 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    1.721
    Кога е финалето? :D

8. sajonaramucaca

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    461
    ^^^За мене беше срамота кога Барса прими 7 во полуфинале и не им барав изговори, иако околностите се неспоредливи со овие сега на Баерн. А и таа криза веќе не е актуелна за да ја коментирам, клубот презеде мерки и проблемите се надминати.
    Ако фановите на Баерн сметаат дека пеналите со Дортмунд беа нормална работа и немаше ништо смешно, во ред. Јас не мислам така.

9. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    GRANDE BARCA GRANDE MESSI ајде вечерва 3/3 направете не среќни :) FORZAAAAA BARCAAA!!!!!

На justin4ever и sajonaramucaca им се допаѓа ова.
  10. Beauty*

Beauty* Активен член

Се зачлени на:
    14 март 2015
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    42
    Колку здодевно финале ќе биде ова. Јувентус (facepalm) Да не ги мразев толку фарселонците ќе им честитав тројна титула бидејќи веќе се знае. Се надевам дека нема освојат вечерва, но, ќе освојат.
    Мој Реал што дочека. Самите се виновни, тоа не го одрекувам. Што дочека фудбалот воопшто, какви екипи играат финале во Лига на Шампиони, минатата година Проклетико, оваа ЈуБе.

На Sunshine.Sunshine му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Барселона 3-1 Јувентус

Првиот тим што освоил сите 3 титули (дома,куп,европа) по втор пат во иста сезона .

Честитки !

На veren му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.204
    Допаѓања:
    6.380
    Најсреќнаааааааааа !
    Барсааааа:l::l::l:

13. Beauty*

Beauty* Активен член

Се зачлени на:
    14 март 2015
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    42
    Берлин ограбен, Ромите кренаа се'', дури и мрежите :lol: Шегата на страна, честитки. Сепак фарса е шпанска екипа, колку и да не сака да биде тоа. Ho, многу ми се смешни фарселонците, целиот свет гледа дека голот е со рака, фарса не признава :lol: Не може да им помине натпревар без цигански работи :D

На Sunshine.Sunshine му/ѝ се допаѓа ова.
  14. justin4ever

justin4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    36
    Barcelona-Més que un club..
    Вие зборите си што сакате,ама на Messi му нема рамен,тоа е факт :P :D

На Oscar Lady и veren им се допаѓа ова.
  15. sajonaramucaca

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    461
    Леле...
    ТРИПЛЕТЕ, ТРИПЛЕТЕ, ТРОЈНА!!!
    5-ТА ЕВРОПСКА!!!
    АААААААААААААААААААААААААААААААХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Уште на форумот што не сум седнала да пишувам... не знам од каде да почнам, не можам, плачев дури вечерва, кој навива, кој гледа фудбал ќе ме сфати... непроценливо е чувството... Пак истата радост како 2006, 2009, 2011... Кога Барса освојува ЛШ, за мене најгламурозен фудбалски момент. Сите тие светла, блицови, спектакли, прослави и честитки добиваат вистинска cмисла само кога БАРСА е на врвот, кога БАРСА е во зенитот...
    Луис Суарез (најкорисниот трансфер, играчот кон кого имам се повеќе и повеќе респект) решава уште еден натпревар кога е најпотребен, моментот на Чави и Лучо (ВЕЛИКАНИ) како се упатуваат кон трофејот, сликата на Чави како го подига последниот негов европски пехар како фудбалер... нема да излезе тоа од глава...

Секоја чест и за Јуве, долг период од натпреварот рамноправен противник, ја одржуваа неизвесноста до самиот крај. Тие се италијанскиот фудбал во најдобро светло и тоа е тоа, им посакувам да напредуваат и понатаму. Па и нека им биде последно изгубено финале во ова натпреварување, не знам дали ги следи некоја несреќа, ама дефинитивно заслужуваат подобра статистика.

П.С. Покрај големите славја и една слатка мала сатисфакција, го кутнавме Реал од тронот што го узурпираше цела година :D
    И поздрав до сите вистински навивачи, не до оние што никнуваат после секоја нова титула :D
    Повеќе откако ќе се наспијам и ќе ми се смири главата од еуфории...

Последна измена: 7 јуни 2015
    На Oscar Lady и veren им се допаѓа ова.
  16. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.370
    ushte mi se placi za Juventus nemozam Barsa da ja podnesam

17. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Честитки за титулите.

Овие "фановите" само финалиња изгледа следат, а?

На veren и sajonaramucaca им се допаѓа ова.
  18. sajonaramucaca

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    461
    Една од разликите меѓу ерата на Пеп и оваа ера е што ги нема хејтерите некако, немаат што да кажат освен едноставно да честитаат. И за тоа ми е многу мило.
    Кажете сега некој друг клуб кој има две тројни титули со така убедливи изгледи за уште. Барса е школа, институција, она што е фудбалот на денешнината во голема мера и се должи на Барса, таа поставува стандарди и руши рекорди. Фудбалскиот свет може да ја респектира и да учи од неа.

Туку Јуве, која класа екипа, не можеш а да не ги почитуваш. Навистина демонстрираат величина, а и како прифатија пораз со тесна разлика, без да прават театри потоа...
    Па и онака јас одамна сум ги сметала за... хм... за господски клуб... не знам како поинаку да се изразам
    ...

....

Последна измена: 7 јуни 2015
  19. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    чај од нане напиј се :)

На sajonaramucaca и Sunshine.Sunshine им се допаѓа ова.
  20. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.370
    lipa za nervite:)