Предвидливо Бадијала се играат овие фази, БАРСА нема конкуренција... Особено ми е драго што Арсенал си го доби со пет гола откако Венгер минатиот месец се закануваше, дошло време за елиминација на Барса... излапел тој стариот, за гревови... Штета за Јуве, ама се знаеше бе... ќе остане енигма како успеаја да се одржат и тоа со четири гола против Баерн Алегри не научи како со измените и не учи... Колку се израдуваа Атлетико за пласманот, а дома не можеа да победат ПСВ, среќен пенал ги изваде... ете што значи и добра публика... Сакам да им се падне Барса и да им се испука... или подобро не со тие затоа што може да ни повредат некој играч... За Барса нека се падне Бенфика или Волфсбург, да се собере здив... Ама не ми се верува, Барса мора по потешкиот пат со притисоци ... Ако мора некој од фаворитите, тогаш бирам Ел Класико... ама тоа обично го местат за финале ... Нема гајле, кој и да е пишете му крст во петок
Абе aјде Бaрсa, Бaерн и Реaл немaaт пaднaтo никoгaш пред пoлуфинaле у пoследниве 7-8 гoдини. Пa дa прoбувaa дa не пaднaт немaше дa им успее тoллу време.
Е незнам како се одбрани, кој кога игра. Тие што се во ист ден се вкрстуваат мислам. Баерн со Барса ќе игра, а Волфсбург со ПСЖ. А финалето ќе биде Барса и ПСЖ.
Зашто мислиш дека Волфсбург ке ги помине Реал ја типувам дека ПСЖ ке земе ЛШ оваа сезона редно време више е досадно е едните исти да зимат секогаш
Не ми се допаѓаат паровите воопшто... Барса - Атлетико е јак фудбал, ама ем исходот е предвидлив, ем се случува прерано и затоа другите мечеви се ТАПА. Ќе поминат Барса понатаму, ама мислам дека ќе јадат ќотек во меѓувреме ... плус Атлетико да се паднеше на пример со Баерн или ПСЖ тоа ќе беше добар дуел, ќе видевме нешто ново, а вака им го сместија... чим вкрстуваат Шпанци, требаше да биде или Мадрилењо, или Класико... Реал мизерен ќе игра полуфинале... мизерии... ПСЖ - Шити = шеици вс шеици...Типувам на ПСЖ во двомечов, освен ако онакви какви што се, залетани не се зафркнат самите на крај... Барса, Реал, ПСЖ и Баерн во полуфинале е мојата прогноза... Дури Баерн ми е најнесигурен, ако се сеќавате лани што му се случи со португалска екипа, исто во четврт-финале...
Барса можеше да победи најмалку 3-1... ама топката едноставно не сакаше да влезе... поточно триото напред шутираше без врска... ...незгоден резултат е 2-1, не ми се допаѓа... имам коментар за Торес... глуп си е глуп... благодарност што ме спаси да не му ја гледам фацата на реваншот... ...... Баерн минимално дома...
Tооо бее само едниот го оплеска ова го напишав саботата пред Ел Класико и тотално сум бил у право значи Браво
Nishto chudno, i jas znaev deka Real kje izgubi denes. Vo vtornik kje im treba goleada za da ne ispadnat. A makite na Barcelona ne se gotovi.
Pa nemaat nekoi teski utakmici,spored mene bar.Real sosiedad ja iame,sporting h. Gi tepame sigurno kako i deportivo isto.Treba da vidime so ke se desi na revansot so Atletiko.So koj igra real u vtornik.Ja pogreska gi pisav i utakmicite na Barca i za vl La Liga ,posto za vo Liga shampioni ima uste 1 kako sto znam. Se izvinuvam za latinicata.
Pa naredna sedmica se igraat revanshite Liga na shampioni. Barca i da ne ispadnat bitno kje gi doiznashljaka Cholo, da im ostane stravot u koski.