А ти што мислеше, да победат? Слаби се реал годинава. Барса се чуваше за Атлетико, затоа што таа утакмица е поважна, а титула секако ќе освоиме. Затоа и ја загубивме утакмицата, а тие у вис, ко којзнае колку не победиле. А не се сеќаваат пред некоја година 5:0 у сред Мадрид кога ги тепавме.
Еј луѓе јас ако некогаш фатам спортска ве викам БТ да дојте има сите на пица да ми се нацртате...и оро ќе играте,ова фудбал де
Ќе ми биде многу мило да испаднат Реал... ама за жал се уште не можеме да ги отпишеме... Сакам и ПСЖ да испадне... ништо не заслужуваат... ни Сити не заслужуваат, ама ПСЖ секоја година се рекламираат и досадни ми се... На Барса Господ нека и е на помош...
Каде виде сите, гледаш дека од вкупно 8 спомнав 4, а од тие 4 само за две реков да испаднат или имаш перде на окото и не ти се чита убаво?? Мислам дека те погоди тоа за Реал што го кажав, уште те држи љубовта за нив иако со срце навиваш за Барса... Бегај и не ме цитирај во секоја тема.
Ти како прво истпријата на Барса не ја знаеш. А во другата тема за Барселона кажа дека ако следнава утакмица ја изгубат, ќе се откажеш од нив. Ете ја таа твоја љубов кон клубот.
Тролу, исчезни и не прави кавги на форумот... Освести се дека ти не можеш да се правиш поголем навивач на Барселона од мене... Имаш 30 години а дури после 2005 си почнал да навиваш за Барса (и тоа преминал од Реал ваков „навивач“ уште немав видено)... Јас за Барса навивам од мои 8, а Реал не ги сакам од роѓење... и не реков никаде дека ќе се откажам од Барса ама ти си циркузант кој не може да сфати што сум напишала... Ајт чисти се и не ме гњави по темите... оди читај со кој состав ќе ти излезат Реал, да не ти испаднат... уште еднаш цитирај ме и во потпис ќе те ставам
Иди скриј се и барај се. Се гледа дека си мало детуле некое. Многу си проста, речник 0. Познавање на спорт 0. Ти ако отидеш на утакмица на Барса, стадионот ќе им потоне во земја. Не те цитирам веќе, затоа што по овој пост те блокирам тука.
лол вистина некад си навијал за Реал, а сега си за Барса? Смешки брат Него имате анкета која плаче за апдејт Треба рифреш секоја недела со нешто ново да задржи интерес. Нешто у стил: Кои екипи мислите дека ќе испаднат во quarterfinals? (дозволени се повеќе опции) И анкетите јавни. Да се забављаме
Баерн мој би требало да помине сега, плус кај Бенфика не играат двајца првотимци како што читав, едниот поради суспензија а другиот се повредил така да... Е за после видеќемо ако продожат вака топло-ладно едвај Макар што и другиве екипи моментално не се нешто посебно Реал-Волфсбург - Волфсбург мислам има шанса да оди понатаму само доколку ја игра истата игра од Германија, инаку ако мислат да се бранат цела утакмица тешко им се пишува. Другиве две утакмици ми се непредвидливи, се е можно.
Баерн поскоро би изгубил отколку да победи. Бенфика имаат моментално најака одбрана во ЛШ. Нема шанси да им стигнат до гол. Мислам дека Бенфика ќе се пласира понатаму. А од Волфсбург изјавија дека ќе напаѓаат и дека ќе одат на победа. Сити се знае дека ќе помине понатаму. А исто и за Барса.