Ти си сложен... психијатриски случај за посматрање. Тоа што треба да се блокира е интернет-пристапот во клиниката каде што се наоѓаш... ... Мило ми е што ПСЖ испадна, не ми е мило што Реал продолжи понатаму... Мислам дека Барса ќе помине и покрај сиот песимизам од сите страни... редовно постигнуваат голови на Калдерон, зошто да не биде така и утре... Луис Енрике изјави дека тимот не е во криза, јас ќе му верувам... ајде ќе видиме...
Вечер сакам Барцелона да ги елиминира уличарите на атлетико, и нормално полуфинале манекените во бели дресови да ни се паднат
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Toooooooooooooooooooooooooooooooooooo Skokam od srekja Jas sakav mnogu! I mi se ostvari Chastam!
Шо частеш ? еве ја тебе Ај да видиме овие шо ќе частат за Барса Ги мразам ептен Ќе им ја затворат устата сега
Тешете се тешете.Ко задња титула да е.Атлетико Мадрид највеча зоолошка у свет,све животињи се.Судијата си се издаде дека е платен коа не судеше пенал.Предходната сезона имавме 5/6 титули и најдобар клуб во свет.Вие нишо така да..
Мислев отиде да плачеш Седи мирна сега.Не се нервозирај. Ја за Реал сум гласала уште од лани.Нова анкета нема. @RainBow @elimkd само на Реал
Koj sho saka chastam! Ne mi e gajle mene za barcelona, epten gi imam zasakano Atletico, znachi EPTEN bash se ekipa po moj vkus. Simeone - Bog! p.s. a na onie mislam nikoj ne mozhe da im ja zatvori ustata, ama ne se povekje bitni Ne znam kolku im koshtashe timot, ama shteta nivna shto srce ne se kupuva so pari
Важи винтерке.Ќе видиме со,другите титули. I da placam nema da kazam.Poso ja sakam Barca i koa tepa i koa gubi.I da placam ne se sramam. Se ocekuvaat sega bezbroj citiranja,komentari.
Не се дигајте во облаци.Ако сте у полуфинале не сте у финале.Пошо испаднавме се надевам Баерн ќе направи нешто.
Go vidovte vie Gospod vecherva. I zhivejte na stara slava, kje stanete kako angliski premierligash ili taka neshto.
Vazi.U 6 ili 7 utakmiciso Luis Enrike koa tepase Barca vie 3 metra pod zemja bevte.Sekoja slava kratko trae da dae Gospod i vasata.
Со шо те разочарав Винтерќе?Ваква сум коа станува збор за Барсa.Со моите се имам искарано и со најдобрите другарки не па со друг.
Luis Enrique out Prvo kje go chistite timot, ili kje go brkate trenerot? @Feminka22, koj e tvojot predlog, sho mislish, vo koja nasoka treba da se dvizhi tvojot klub? Za Atletico ne se sekiraj, oni se konstantni, kolektiv se i ne zavisat od "dzvezdeni" poedinci. I vtor pat vo dve godini na ist nachin vi pravat trauma. Daj Bozhe i Primera da ja zemat pak.
Да не летаме у облаци Ај не те зафркавам веќе За кавга секогаш сум тука, маки неам. Отидов офф-топик ..
Ne se sekiraj ti za mojot tim,glej so koj sve ste u polufinale.Ke ve sogazad madristite se nadevam (atletiko. I stala zadrid).Nasiot trener sve sobra so moese ti glej go tvojot sho zivotinji ima u timot..ako se narekuva tim.Krajno nesportski