браво за тепачите од мадрид ајде уште 130 години ваква игра и може ке бидат поголем клуб од Барцелона
Zivotinji,edniot ke mu mavnese shamar na Nej.Toa e sportsko ponasanje?zagreota se,aj neka se izraduvaat malce zal mi e
Nikoj nikogo ne potcenuva, logichen zakluchok e toa, Manchester City igra polufinale LSH, Barca ne igra polufinale LSH
Шубо ќе биде сега Реал и Атлетико да се паднат а Баерн и Сити Баерн бе освојува годинава ќе видите, куцни,падни, стани и оп титулче Шала на страна, победи што победи Баерн ама не ме радуваат ич, ќе си чекам јас стрпливо Анчелоти да си дојде и ќе си се надевам на подобри времиња. Инаку за Барса Атлетико, реално да си зборнеме им падна формата на Барса последниве недела две, минатата утакмица да не беше црвениот на Торес и еден гол дали ќе дадеа, а вечерва да, имаше пенал ама требаше и Иниеста црвен да добие претходно, намерно играше со рака
I Barca trebase da ima penal koa edna,zivotinja igrase so raka.A sto dobija,sloboden i toj go utna messi za malce.
^Епа пред таа ситуација требаше Иниеста да добие црвен, така што автоматски немаше ни да дојде до пеналот за Барса, пошто Иниеста го “изнуди“
Sudijata sudese vo korist na zadridci.Trebase moze stv Iniesta da,dobie crven no i zivotnoto od Atletiko i on igrase so raka.Se nadevam ke zemat nesto Baern,Pep e tamu
Имав уплатено пенал и црвен да има за било која екипа на Барса-Атлетико и не му даде на Иниеста ццццц Одамна не сум пцуел вака, 5,5 коеф имаше на 100че зошто да не ги земеш Браво за Атлетико. Ја инаку сум за Манчестер Јунајтед, ама сеа до крај навивам Реал да освои и Роналдо да стигне до 20 гола сезона у ЛШ. Мислам дека Реал би бил задоволен и со Баерн и со Сити во полуфинале, со Атлетико не можат да играат, ако играат во финале на една утакмица мислам дека имаат поголеми шанси. Кладилниците вака викаат за освојување Баерн 2,5 Реал 3 Атлетико 4,5 Сити 7,5
Feminke, ti sho se lutish na Atletico? Zatoa shto se cvrsti, stabilni, organizirani, idat hrabro i mashki do kraj? Na tvoite ne im se ni igrashe, ushe proshlata nedela se osekjashe deka ispagjaat. Nisho chudno da ja dale sezonava na kladilnici dodeka ti tuka se nervirash za niv , ali mislam deka ona nemanje kompas e teshko da se izglumi. I shto sportski, sportski li e da se navreduva protivnikot, da ne mu oddadesh pochit za uspehot? So meseci od navivachi na Barca slusham za igrachite na Atleti zhivotinji, ova-ona. Ne deka na nekogo go zdobole, ama posle zborish za sportski odnos, sramota e. Atletico bea skromni vo izjavite, sebe se dozhivuvaa kako autsajderi, no dadoa performans u niven stil i ete, pa sea sami Barca si se krivi. Ne se vadi so sudii, penali. Ako ja gledashe utakmicata znaesh deka Barca se pokazhaa epten mlitavo, ne znam, glupo e da se prai muabet.
Ja gledav i bas radi toa gi narekov zivotinji.Digaat raka na sprotvni igraci.Pocit oddavam samo na Barca i Messi.Koa Iniesta igrase so raka odma dobivte penal a vas ,,igrac" igrase so raka nie zhuti dobivavme.Radi koj se stepaa pred golot?radi Atletiko,radi koj Nejmar dobi zolt radi atletiko