Аде доста е плачење ви се молам, праведно изгуби Барса без разлика на судиските грешки затоа што беа послаби реално. Доста е веќе, ко деца сте од 12/3 години... а може и толку и имате според постовите стварно.
Pravedno?Ne nemam 13 godini.Ne sudete po postovite.Kaj e penalot ovde?Da ne dignese iniesta raka so ke praevte zadridci?
А што е со претходно недосудениот црвен за Иниеста, тоа праведно беше? Недосуден црвен за Суарез во првата кога го измава еден играч со клоци? Праведно? Ако судеше праведно судијата ќе добиеше Иниеста црвен, и немаше ни да створи прилика за пенал прво и основно, ама небитно една грешна судиска одлука за Атлетико, една за Барса имаше. Изедначено ако гледаме така. И стварно доста е веќе, со играта не заслужи да оди понатаму, Атлетико си изигра машки и заслужено си е во полуфинале. Крај. Еве го Суарез пример, фер играчот, дека само од Атлетико се нели животињи
А како изиграа Барса?Вие бар пенал добивте не се жалете за црвениот.Не е исто пенал и слободен.Кој ја поттикна тепачката кај голот?Атлетико.Кој дигна рака на Неј?Пак атлетико.Епа сеа..Иаме друго за освојување не се секирајте
Ама дали ти разбираш прво дека ако правилно беше досуден црвен за Иниеста, затоа што намерна игра со рака во шеснаесетник е црвен за играчот и пенал, значи немаше ни да дојдат барса во ситуација за пенал. И небитно веќе, и едните и другите се ѓупци невидени искрено, гнасотилоци, и самата гледаш дека изедначени се во тој поглед, и не е поентата кој што има за освојување, треба да се биде реален колку и да боли кога ти отпаднал тимот. И не е мој тим Атлетико, само непристрасно гледам на двомечот.
Milo mi e sto barsa otpadna iako ne sum navivac na Atletiko no sepak pokaza deka moze da se spravi so mn pojaki ekipi t.n
И таа на Атлетико беше намерна. Намерно ја спречи топката со рака. Се виде од сателит. Не ни кажувај гачки ти тука. Ако Барса се ѓупци, Баерн се зелки, исламисти од ИД, циганштурии. Како и да е, Баерн следната ја губи.
Pojaki od Barca N E M A.Najdobar klub na svet se sto ne vi e jasno.Toa dokazuva deka nema pojaki.Da bese taka zivotinjite od Atletiko ili stalazadridci ke bea u finale so kinezite.Barca se se gjupci da ne mesame takvi raboti.Da Iniesta igrase so raka za da ne dojde do gol.Ke imase penal i ke imase crven za nego.A gabi u shesnaesterac sho naprai?Igrase so raka.Ne dobi iniesta crven nemora i on ali Atletiko i penal imaa,nie samo sloboden.Trebase i dvajcata crven da dobijat i 2 penali da ima.
Вие дефинитивно не разбирате и не разбирате што кажувам за црвениот и пеналот, затоа ајт терајте...не се замарам више
Jas ti vikam deka Luis Enrique ne se prashuva za nishto, ako ne mu se priberat igrachite i si prodolzhat so istite muvi izgubena vi e i Primera. Ne gleda deka nejzinite dve utakmici ne znaea da vrzat pass, ne gleda deka trenerot im nema ideja a multimilionskiot napad ushte pomalku, ne gleda deka za kamen cvrsta i disciplinirana odbrana kako onaa na Atletico Barca mozhe samo da sonuva tuku gleda nejziniot zbor na forumot da bide posleden. Da ne treba protivnicite da vi se izvinuvaat shto se fizichki pospremni i poizdrzhlivi? Za laktinjata na Suarez imash neshto da kazhesh ili celo vreme kje plachesh deka Atletico gi tepale barca kako pogolemi deca pomali dechinja? Izleze deka Barca e podobar tim od Atletico samo na hartija, ne i na teren, ne ostana vekje prostor za diskusii da barash. Odamna mi beshe jasno deka so navivachi na Barca ne se izleguva na kraj po internet, ama ovoj pat koga od satelit se gleda deka pravedno izgubija plasman, popravedno zdravje, namesto da si se povlechat so vreme posho cel vikend ima materijal za trolanje protiv niv
Eve imalo i od Suarez da receme i lakti i se.Realno gledam,ete neka dobie zilt karton ili opomena.Taman rabota mojot zbor da e posleden.Ovoj forum e na site,site imaat pravo da go iskazat svoeto milslenje.Mozam da vodam diskusija do zadutre bidejki stojam na svoeto i sum inat.Mozam da vodam dijalog so bilo koj,bidejki gi pocituvam site mislenja.Moze ne se soglasuvam ama gi pocituvam.Kako i site clenovi.Sakam da vodam diskusija,da razmenuvam mislenja,da ucam novi raboti.Zatoa i se zacleniv.Pozdrav