Ne gi otpishuvajte i potcenuvajte Atleti, vo skoro sekoja faza pagja po nekoe "iznenaduvanje". City malce poteshko da pominat, iako bi sakala.
А ја се си мислам Сити да не направи некое изненадување да освои, да го зафркне Пелегрини Пеп не за друго Ко Хејнкес што му освои се, сега овие барем ЛШ Се си бива, топката е округла Туку ние ќе си јадеме ќотек што ќе си јадеме, тоа е јасно, ама баш ме интересира како ќе се снајдат со Атлетико на тактички план, едвај чекам да видам, интересна утакмица ќе биде
Ааааа веќе застануваш од страната на @BayernKa. Продадена душа си. Прво беше против Баерн, а сега си за нив да победат.
Ej Marik,ke se skarame.koa rekov deka sum protiv Baern?Ako najdes del kaj so sum pisala ke kazam deka si u pravo,ne pamtam koa sum pisala.Sega ja nema Barca,sakam Baern da pobedat da zemat LS.Ne sum prodadena dusa.Pisi lp
Ај што заврши 0-0 туку во цело прво немаше ниту еден шут на голот, во второ 2,3 најсила и тоа и тие ништо посебно освен на Пепе. Мртвило беше. Инаку на Арена Спорт 3 ја гледав.
Утрешната се очекуваше да биде таква. Ај можда ќе изненадат со некој брз гол, па да гледаме интересна утакмица.
Арно ми кажа @Feminka22 да гледам на арена спорт, ама мене ме мрзеше да пуштам хаха. Арно е и вака, подобро отклку Сити да изгубеа.