Pu pu skraja da e.Sto se mene tice Real i Atletiko nema da postojat uopste..Rekov ,,za kogo kako" bidejki nekoj saka Atl.da ispadne nekoj Real..tato sea mi vika ako tepa real ke ve castam:ke pomognes so navivanje.Mu vikam nedaj Boze da dae Gospod da izgibite.
Iskrenoo ja mislam deka Barca e super tim iako ja od 5 godini sum madristaa Osven toa sakam da recham deka Barca izgubija ne poradi nesto drugo tuku poradi sudiite,ja mislam deka najferski kje beshe Real-Barca u finale i toa e toa,koi se ovie Atletiko i City bee... *sorry za latinicava
@referentka. Ај ќе дадат уште еден гол. Јас неможам да го догледам мм ми смени Црната коза ќе ја гледал ќе се убијам.
Ovaa singl za 500 ja staviv. TV ne smee nikoj da cepne ako dobijam ke gi slikam dvete lifcinja..da ne misli nekoj deka lazam
Ај феминке22 не плaчи сегa. Лaни бевте шaмпиoни oвaa гoдинa други ќе бидaт. Јaс сум зa Реaл aмa aкo Атлетикo тепaaт секoјa чест, зaслуженa титулa немa штo
Мизерија од полуфинале беше ова, залудно потрошени час и половина Полузерски менталитет значи од овој Пелегрини и од тимов негов немам видено. Како бе овие стигнаа до полуфинале бе Инаку за финалето ја навивам за Атлетико, барем нешто реално да биде во овогодинешнава ЛШ, подобри се и повеќе покажаа од Реал.
Ne placam robert iame drugo za osvajanje taka da ne se zamaram. @N0NamE te tagnuvam ovde poso nemozam da pratam slika na chat ili lp.
Дaј дa видиме кoи титули и нивнoтo знaчење и вреднувaње вo светoт, кoгa веќе стaтистички си вaкa рaспoлoженa
Bi trebalo Real da se stegnat do finaleto, ama ako igraat vaka kako vecherva, Zidane nema shto da bara vo Milano. Ne postoi potezhok protivnik od Bayern momentalno, shtom toa pomina, za so real kje bide dovolno Atleti da vlezat zhestoko i bez respekt kako shto znaat samo tie. Isto i da ostanat poshtedeni od sudiski zavrzlami ovoj pat. Poklopeni se kockite, se nadevam Cholo tokmu na Giuseppe Meazza kje ja dobie taa edna titula shto mu nedostasuva so Atletico.
Copa del ray,La liga na primer..Najdobar klub vo svet za 2015/2016ta godina SME.Eve so sve osvoile. Спојлер Bile 23 pati SHAMPIONI VO SHPANSKA LIGA!