Вистинско финале, или финале пред финале ќе беше Барса - Баерн ама то е, ја начекаа Барса во најлошиот период од сезоната... До година здравје... ... Местењето ждрепки се исплати за Реал... .... Многу ќе ми беше ќеиф Атлетико да испаднеa и телето Торес после статива и промашен пенал да излезеше крив ... арно ама оваа сезона ми се крши филмот што и да посакам... Баерн ми се неомилени, ама греота е што испаднаа, да беше Гвардиола пред мене ќе му влезев со клоци жими се, како испушти титула од раце... Срам е за фудбалот Атлетико да елиминира посилни екипи и да игра финале ЛШ... понекогаш ги симпатишам затоа што почнаа редовно да му држат лекции на Реал ама не се за толкави достигнувања со крадените тактики од Мурињо и рагби финтите... Ту мач е... Симеоне си ги тепа помошниците, упаѓа на терен, ги шутира топките настрана кога противничката екипа треба да изведе аут, подметнува втора топка во игра... шта речи... е сега на 28-ми или кога е таму ќе морам да застанам на нивна страна затоа што Реал никогаш нема да го поддржам... Од сите 4 екипи сакав Шити да освои (кога веќе се по*ра сезоната)) ама свесна бев колцави им беа шансите... нив прво и прво не им беше гајле што дошле на чекор до финале во Лига на шампиони... ...
Луѓее минатото е за памтење,сегашноста за живеење,по мое успешен тим е оној кој ќе стигне барем во 1/4 финале,а понатаму потребна е и среќа.Ќе чекаме и ќе видиме на 28 Мај кој ќе е шампион! *HALA MADRID
Ocekuvani se vakvite reakcii od vas.Shtalovci nemaat ,,t" od titula videno sirotite.Ocekuvano e da se raduvate.Prva titula posle kolku godini.Aj ako ja zemete ke slavite.Bolno e koga se vi zemaat pred nos,da aj konecno vi padna zrak Sonce poraduvajte se.
Ја мислам дека Реал ќе освојат. Пошто Атлетико се послужија со некои покварени методи на патот до тука а карма постои само у фудбал и јесте, кучка е Али многу јака ѕвезда има Алжирецот. Само 3 месеца е на клупа и веќе го довлечкаа до финале.
Iskreno priznavam i ja sum za Atletiko poso Real poise gi mrzam.Stvarno golot na Real bil ofsajd ne suden.
После ова да им улетам во соблекувална ќе биде 16:0 за мене. 16 може да се пријават за еден меч така? 11 играат 5 се резерва?
Влезницана црно била 2000 евра замислете? Јас гледам на РТС1 сега кажа коментаторот до неговото влегување на стадион цената на влезница на црно 2000 евра П.С Имам дојава дека ќе победи Атетико. на пенали.
Само ви кажав како стојат работите. Него нашиве ќе пратат ли некогаш асални коментатори на стадион или ќе си коментираат од студио.
опозицијо ти да шуТиш да бе неκа си мρчат гајле ти е. стρумκе κога κе им улетува. напρај ми една сеκси фотκа од Ρоналдо