Кој не видел ни Т од титула? Јас ко што знам и у 2014 ја земавме ЛШ,ја земавме и сеа,вие у 2015 така? Ова ни беше 11,за разлика од вас имате 5
vidi vaka Шталовци од 2011 па до сега: European Cups 2 FIFA Club World Cup 1 European Super Cup 1 Ligas 1 Spanish Super Cups 1 Copas del Rey 2 БАРСА ОД 2011 ДО СЕГА: Uefa CL: 2010-11, 2014-15 FIFA Club World Cup: 2011-12, 2015-16 European Super Cup : 2011-12, 2015-16 Spanish League Championship : 2010-11, 2012-13, 2014-15, 2015-16 Spanish Cup :2011-12, 2014-15, 2015-16 Spanish Supercup :2010-11, 2011-12, 2013-14 Supercopa Catalunya : 2014-15 Направи споредба Веќе не планирам да се објаснувам 2 пат го правам ова.Ако некој го интересира има на интернет http://www.fcbarcelona.com/football/detail/card/honours-football . Мислам дека беше доволна споредбава пс знам дека има 3 пати 2010 ама сезоната е 2010-2011 not my fault
Џабе ви се и 20 титули, кога 12 години уназад од реал ни Р немаше. Секое четвртфинале испаѓавте до било кој. Немате тимска игра. Финалето го победивте на среќа. Се гледаа лицата на сите во реал, тоа кажува се. Знаеја и самите дека нема да победат, но на крај среќата ги послужи. Ако видиш наназад, реал едвај ги помина Волфсбург и Сити. А што се подпросечни екипи. Кога ќе се намалат "ѕвездите" во тимот, тогаш реал ќе почне да игра фудбал.
Епа не те цитирам овој пат,ме мрзи Колку што знам зборев за ЛШ не за СИТЕ титули,и ко што реков у другите постови,не реков дека Барса се СЛАБИ,викам дека и Реал се ЈАКИ.чаос
Ти почна да збориш дека се Барса слаби?Слаби?Еве ви слаби.За 5 години глеј што све иаме освоено.Се гледа дека немаш аргументи веќе по она што го приложив.Кога ќе имаш изнеси ги,до тогаш не збори каква е Барса кога Реал се ТАПА.Имам бар заднина,на,тоа што го зборам.
Кога кажав дека се Барса слаби? Цитирај ако најдеш таков пост ајде. За мене како мадриста,Реал се нај и тоа е тоа,а не го оспорувам фактот дека и Барса се јаки
Не кажа точно со збор.Ама ги потценуваш.Ги потценуваш?Ете ти што сме напраиле од 2011 па до сеа.Не се ни споредуваме,крај на муабетот.Имам побитна работа отколку да се објаснувам.Си имате сите Гугл прогуглајте што како,не се објаснувам на никого.Ќе продолжиме после 10ти сега неможам да се расправам и докажувам.
Не ги потценувам,не би ги ни потценувала,секој тим е таму кај што е по заслуга,нормално дека како фан на Реал и ко мадриста би си го возвишувала своето,нема што лутење тука.Како ти си ме разбрала незнам,али ако ги прочиташ постовите мои внимателно може и ќе сфатиш дека не ги плукам или потценувам БАрса.ББ
На денешен ден пред точно една година, Барселона ја освои својата петта титула во Лига на Шампиони, победувајќи го Јувентус со резултат 3:1 (Ракитиќ, Суарез и Нејмар) и стана првиот клуб кој што освоил тројна круна два пати! VISCA BARCA !!
Фудбалот ниту се игра поледниве 5 години ниту последните 15 години, ниту пак од тогаш се бројат титулите. Ако ти малечка не беше родена кога реал зема титули 98, 00, и 02 или 5 по ред во 60тите тоа си е твој проблем. Фудбал во Шпанија и светот се игра 120 години наназад, и од тогаш и се бројат титулите.Ако тоа на некому не му одговара негов проблем. А и впрочем Барса е 4 години постар клуб од Реал, т.е. не е ниту меси ниту роналдињо, туку многу повеќе историја
Мене ми одговара и не ми е проблем.Фала Богу дека е многу повеќе историја.Со најдобрите играчи во светот (порано а и сега).Не сум јас крива што не сум била тогаш родена незнам како можеш да кажеш ,,твој проблем’’. Незнаев дека треба да нарачам да се родам во тоа време..Јас зборам за последните 5 години.И веќе не се објаснувам на никој.
Не се објаснувај,уште поубаво,нема да се нервирам на некој да објаснам нешто што гледам дека неможе(или несака) да го сфати.. Мадриста сум и Мадриста ќе останам,без разлика дали тебе тоа ти се свиѓа или не
Остави ги, ако се порадуваа малку... Знаат и самите дека од есен се ќе се врати по старо... 2017 реал нема да освои ништо
Ne se sekiraj sto ni ostana sto ne.Ima drugi temI sega za komentiranje..Copa America EP fudbal.Ve nema da kazete nesto
Што има таму да се каже... Роналдо се утепа, гол не може да даде на Европско... Бензема уценувачот им е срам да го викнат во репрезентација... ... Само прогнози ни останале а Барса има поуспешна сезона од реал... Што нив им остана?? ...