Neznaat ni oni samite.Kaj se na taa tema. Da zborat kaj sto penaldo utna penal?Kaj sto propusti dobra sansa.Tugjoto gajle go berat...Ja ic ne se zamaram gledam Barca, Spanija,Germanija,Argentina.Ostalo mi e gajle.
Zosto mesate evropsko so Liga Sampioni? Ako navivam za Real,ne znazhi deka sum za Portugalija na evropsko,ali bas se si super deckite.Ronaldo sto utna od penal,protiv Ungarija 2 gola zbrca koga najvekje trebase,a vcera protiv Hrvatite asistencijata mu bese vrvna,Portugalija ide u 1/4 finale.
@Olitomboy12, многу си молчалива на темава како за некој што беше во право. Досега можеше да им ги собереш постовите и да ги потсетиш како се истрчуваа Just sayin'.
@sjdgo нема што да ги потсетувам,доволна си е нивната мака Тој "пеналдо" што утна пенал,против велс изигра беспрекорно,а во финалето кога се повреди ми се плачеше,ама ете се врати и со своите зборови и совети помагаше на играчите,па така Португалија која можеби е послаба во тактики од некоја Германија или Франција,победи со сплотеност и тимски дух.Франција гледам како изиграа без Бензема у тимот,далеку од тоа дека ја оправдувам неговата постапка,само кажувам дека Гризман уште нема толку искуство за цел тим да се потпре на него,кога најмногу треба,нигде го нема. А и еден збор за Аргентина Стигнаа до финалето и од кој изгубија? Чиле? Што направи ваш Меси? Се откажа,да се откажа..За мене тоа кукавички чин и колку и да било избрзана одлука и сега и да се врати,неговото веќе се покажа П.с. Чекам критики
И да не се сфатиме погрешно,немам ничто против Меси,само велам дека за таков врвен играч,не е во ред да се откаже за утнат пенал и изгубено финале,па нели тоа е футбалот,подеми и падови...
Гризман не е тој што треба да покрива отсуство на Бензема, оти не е класичен шпиц. Гризман ако го немало нигде, не знам кој фудбалер беше присутен на Европско. Инаку, да, мислам дека Бензема ќе им донесеше титула на Французиве и убаво што го избркаа навреме Португалија заслужено стана шампион и тактички и било како. Роналдо нема што да биде критикуван, тие кои го хејтаат имаат друга мака, не им е до фудбалот. Го сфаќам притисокот врз Меси, во Аргентина вакви работи болат повеќе отколку некаде на друго место, а имаат многу фанатични навивачи спремни да се закануваат по животот на спортистите. Не е лесно. Е сега, да, Роналдо освои ЛШ и Европско, Меси немаше најдобра година, без репрезентативна титула е, и имаш кредит да им спомнуваш на овие од Барса Иако не сум за Реал, а сум за Аргентина, што е право е право, затоа ти пишав. Во Вторник играле Супер Куп твоите
Кoгa Меси е веќе aут, мoтивaцијa зa Рoнaлдo утре и вo нaредните рунди зaсегa не тoлку дoбрaтa сезoнa дa јa крунисa сo уште еднa ЛШ и злaтнa тoпкa