Каква срам за Уефа мести натпревар на голо око и ич не им е гајле замислете пенали фрчеа како ракети за Барса , а кога требаше за Псж судијата се правеше на Ќорав .... Да ти одмили да гледаш Фудбал!
Кога и каде ќе дадат снимка од натпреварот? Многу бев уморна и заспав на полувреме, се разбудив пред половина час. Инаку, се знаеше дека Барселона ќе се спаси и не ми е криво, ПСЖ е само еден пластичен клуб.
Лелеееее значи напнувате после секој натпревар на Барселона со тоа дека било местенка.. Аман веќе досадни сте, експерти за фудбал и судии фрчат на сите страни, да бевте толку стручњаци вие ќе ги судевте натпреварите,а не според вас "слепи" судии.. Ај оладете малку, чао
Кога се разбудив, бев 100% сигурна дека Барса поминала понатаму, а немав таква информација Се осеќам чудно.
Секој кој знае да гледа фудбал без разлика на тоа за кого навива ќе каже дека синоќа имаше огромна кражба на штета на Псж.!!!
...ајде без нервози многу-многу чувајте нешто за кога барса ќе станат шампиони, вака ќе истрошите енергија и после голем шок ќе ви дојде...
Судијата беше реално катастрофа, 3 пенали што стварно беа пенали не ги досуди, го досуди овој изглумениов на Суарез Барселона заслужи според мене да оди понатаму и покрај судиските грешки не дека јака игра покажаа туку затоа што шпкажаа преголема желба и борбеност о покрај големата негатива, наспроти другиве кои од старт излегоа на терен со спуштени гаќи. Смешни беа ПСЖ.
Е овој пат е готово за Барса, се(д) стори. Како ми изгледа, Атлетико пак ќе игра финале веројатно. Освен ако не им се падне Јувентус во 1/2, тогаш не знам.