Моите две омилени екипи играт вечер, за кој да се навива не знам. Надевам се дека еден ќе оди во финале.
Ако стигнат до финале, сигурна сум дека ќе освојат. Трета шанса во никој случај нема да ја испуштат. 6 пенали за Барса, 6 црвени картони за Јувентус и се е можно, што значи, невозможно. Абе, шампионот треба да игра во Скопје овој Август.
После тоа во средата,не знам баш дали Роналдо бил играч за мали утакмици..А за пеналот што беше суден за Баерн немам зборови,среќа не погодија..Баерн добра игра-НОЕР РЕСПЕКТ ЧОВЕЧЕ Hala Madrid
Па добро сплет на несреќа беше со Баерн, удар беше промаршениот пенал, а капак црвениот картон, се надевам дека Левандовски ќе донесе резултат во корист на Баерн, тешко, ама пуста надеж и желба
Лестер требаше да се паднат со Реал и Реал да испаднат од нив Моја прогноза за полуфинале: Реал - Јувентус Атлетико - Монако Поточно, така би било најдобро, ама можно е да ги наместат Реал и Атлетико во полуфинале за да се играат две утакмици, или пак Реал со Монако за полесно да помине.
Да се поправам погоре, Баерн беа тие кои поведеа, заборавив, мислев 0-2 за Реал беше. Да го погодеа пеналот ќе имаа повеќе шанса, вака не ми се верува дека ќе се извлечат. Жал ми е за нив, мислам да се паднеа со други ќе имаа повеќе шанси, иако сите екипи се јаки.