^Утре мислам дека Барса ќе тепа. Јас како навивач на Реал ќе кажам дека вториот гол на Роналдо не беше регуларен и мило ми е што не остана резултатот на 2-2, нефер победа ќе беше.
Недосуден втор жолт за Касемиро , само за Видал нормално, плус 2 гола од офсајд. Појак можеш да бидеш, освен од судии.
Па и да не им ги признаеја двата гола секако ќе одеа понатаму. Само еден гол им фалеше, а не три. Ај двата биле од офсајд, ама третиот?
Баерн синоќа осети како е на своја кожа судиите да одлучат кога некој е послаб од тебе . Истотк му се случи лани на Јуве кога играше со Баерн во германија кога Јуве водеше 2:0 и на Јуве му беше поништен чист гол за 3:0 и со тоа ќе беше се решено коб оде далје. Искрено мило ми е за баерн што осети како е секс на суво Хаха барса ќе тепа можеби? Ама кој иде даље тука е прашањето!
Па ако тепаше 2-0 пример, немаше да одат понатака, нели? Мислев дека ќе дадат гол, ќе успеат да победат, а не и дека ќе се пласираат понатака.
@Ketchup @Gosh тргнете ја анкетата од темава, ставете нова. Одамна помина 2015/2016. Се изнамачија Барса синоќа. Ај реков бар еден гол да дадат, ама тешко тоа со одбраната на Јуве
Нормално дека ќе го местат Реал вака во полуфинале, за да не игра финале со Атлетико. Сега судиите ќе помагаат на Реал, не се чудете ако видите скандалозна арбитража и на тие натпревари. Ќе го бутнат во финале со Јувентус да игра за на крај пак шампион, демек ја одбраниле титулата. Се надевам дека грешно ќе тргнат пресметките некаде. Сезонава беше тиња уште во фазата по групи со толку полуанонимни екипи.