Даааааабееее и бабами знај реал со местење да стигни до полуфинале..Реал полуфинале?Па некој чека и финале?Хаххахахах ако наместат секако
Значи загреота.Ќе беше боље Реал парите место на местење утакмици да ги даат на асални фудбалери кои играат ко луѓе..ама тоа е.Ни фудбалот не е тоа што беше.Ипак ЕДНА Е БАРСА!! Јуве годинава се добро спремени реално ама и тие малце забегуваат.Како фан на Барса многу ми е жал што испаднаа.Баш на реваншот неделава лавски се бореа но ипак..така да ја играа првата утакмица се ќе беше полесно,Треба да се кикне некој од тој састав.
Овие од барса ли најдеа да зборат за Реал.... Да не почнеме да пишуваме за тоа како го тепаа ПСЖ и дека имаше гласини дека судијата може да биде казнет. Абе трајте си поарно..
Пред да почнете да прашувате кај се сеа Реал,да ви кажам..Се спремаат за Атлетико,честито победа на Барса и само ме интересира зошто Рамос доби црвен? Нема врска..Меси респект,HALA MADRID
Епа со среќа нека ни е финалето мадридисти. Не многу возбудлив натпревар, ама сепак интересен. Смирена игра на Реал, многу шанси за со поголем број голови да заврши овој натпревар но што е тука е. Респект за Атлетико што се бореа до послената секунда. А ние се гледаме со Јуве.
Ајдее ако Реал победат Кристијано Роналдо ќе дојде во Македонија Спојлер Ќе навивам за Јуве за да не ми е криво шо нема да го видам