Да загубуја Јунајтед ос Стоук пак ке зборувате како биле слаби па тшто знам.Дали знаеш всушност која екипа е Стоук?тепачи и недисциплирана екипа, Ако одипе и по твојата логика европскиот шампион му ликува да гунб 2- 0 од Шахтар?Или Јувентус од некоја си екипа таму?Не епа не знам колку си следел премиер лига од почетокот ама јунајтед секогаш прима прв гол па прави пресврт пример стоук... Јбг лоша пдбрана не игра Евра нити РИо а Немања е пиовреден,одбраната е швајцарксо сирење.Но колку да те потсетам дека во 1999 година ЈЈубајте започна лоша сезона а на крај освои требле така да се е можно,фудбал е ова и Порто може да биде шампион. Феникс,немора од оваа сезона зборувам оптшо. 2-2 цицајте хејтери
Јас мислам дека дискусијата треба да заврши овде. Ман.Јунајтед се ѕверки и немој некој поинаку да кажал . 2-2 или среќа или судии, нема трето . Туку доста си трошев силите за Манчестер. Најбитното, Барселона не може да поведе дома против Селтик. Се виде во ЛШ колку се јаки. Ако се водиме по изданијата на Реал и Барса во лигата и ЛШ. Ако, нека ја освојат они Ла Лига ама ЛШ ние освојуваме годинава. Туку Челзи се чини нема да преобрнат .
А јас тука ја прекинувам дискиисијата секој збор Јунајтед опа јунајтед...Ко Реал или Барса или Челзи да немале помош.. Толку од мене нас темава.Ако толку сакате да кометирате за тој клуб имате посебна тема. 3-2 И Ова ли е помош од судија? ЗОШТО НЕ ПРОКОМЕНТИРАВТЕ НА ПРИМЕР ЗА ПОБЕДАТА СО СТОУК А? ебате хејтерите
Пеликуна ај смири се, никој не си набива комплекси од Јунајтед, ниту пак го хејта . Ќе почнеш да се тепаш веќе . Јуве само во Италија се јаки . Мафија ради .
Да де нема комплекси...само Јунајтед во уста ништо другоСудии срека судии срека.Гледајте си го Јувентус немој да намести уште некој натпревар па да го вратат во б лигата.Ке ми збопрува фан на Јувентус за местење како да не И зборувам општо не само за оваа сезона на непоразен тим.
Е вака треба да се нашали некој на своја сметка, а не овде уште секирите да ги извадите од подрум. Јуле, колку да ставам?
Не шири такви информации, ќе те молам, ме вреѓаш . Јас фан на Јувентус . На Милан, срце, на Милан . Лил ставај се, сигурна е :geek: . Малга се разиграни, а Милан се дрва, исти како оние што ми стојат во двор, неисцепени .