Ту јзк како не играв сингл за Реал ќе си победев,вака изгубив на ливче.Ај кажете некоја сигурна следни утакмици да играм сингл за голема сума.
Daretipovi посетувај го,секогаш има и тересни предлози. Како водич земи го vitibet имаат комплет анализи и предвидувања на реална база.
Не е ни до Реал, ни до Барса. Јуве го јаде бламот, до Јуве е Инаку, Реал ми одат на нерви во последно време, си мислев подобро Јувентус, сепак е италијанска екипа, каква-таква... иако токму ова го очекував од нив.
Конечно Џолана ќе го види Роналдо во живо (ако добијам карти) Кикушко бе... 8 души заедно гледаме, а само 2ца сме за Реал...Не смеам да се радувам во живо оти ќе ме истепаат сите се нервозни...Можам овде да се радувам јеи јеи јеиј еијеииј
Му љубоморат на Роналдо дека е згоден, плус убаво игра...Аман бе...Не знаете колку се нервозни луѓево околу мене Чилллл.... Јас не сум за Реал, ама сакав да дојдат па може ќе ми се исполни желбата да ги видам
Јас можам да дојдам до карта ако сакам, ама екипите не ми се предизвик. Ќе препуштам на нивните фанови.
Видов дека треба ОГРОМНА среќа за билет...Искрено воопшто не се надевам дека ќе ме извлечат мене или некој близок. Ќе си гледам од тв...Немам надеж.
Многу ми е криво што не успеав да го гледам финале синоќа. Како и да е баш ми е мило што Реал успеа да ја одбрани титулата. Знаев дека ќе победат, но ме се надевав на ваков начин, мислев на продолжение или пенали ќе дојдат до титула. Јувентус се јаки, ма да Реал е Реал. Единствени.