Како што разбрав картите за финалето во ракомет сега што беше, биле со цена од 300евра. Не би ме чудело и овие да се приближно толку, сепак Уефа ја формира цената.
Грешка моја 500евра е https://www.footballticketnet.com/checkout @referentka дај кажи некое добитно ливце да фатиме спортска 500евриќи да одиме да гледаме фудбал
единатвено ми е жал за Џиџи Буфон што не успеа со тимот да освои титула оти само лш му недостасува. голем човек е
И да не идам на стадион, идам на плоштад барем и гледам на тоа видео бимот.. НЕМА ШАНСИ ОД ДОМА ДА ЈА ГЛЕАМ ТАА УТАКМИЦА HALA MADRID
Тоа беше само прогноза не секогаш испаѓа точна ... Жалам што Јуве не успеа да дојде до долго посакуваниот пехар
Билетите по таа цена само од препродавачи, лани биле од 50-150 евра од страната на УЕФА, нема ни годинава да е поразлично. Ама тешко се фаќа место...
И јас видов на страната на уефа дека лани биле од 50 до 150е. и сега ќе бидат толку најверојатно. Само што не се лесно доаѓа до нив.
@Ketchup, што велиш од нареден пат анкетите тука да бидат јавни? Не се некои чувствителни прашања, нема потреба од тајност.
Жени сќари ли некоја успешна апликација бе мојата неуспешна е ,денес ги праќаат одговорите на емаил тоа е,сум немала среќа