Со Лил или Ајакс ќе се паднеме ние. Искрено, повеќе ќе ми одговара да ми се падне Баерн, да ни дадат 10 гола, и да си се фокусираме во Серија А каде што сме први на табелата.
Ќе ви направиме добро, уствари вие пуштете службена и немора 10 гола Ајакс има одличен тим, Тен Хаг знае како со богаташките клубови. Ајакс е незгоден тим, холанѓаните сакаат тики така, тоа им е во крвта.
Сити ако продолжи да игра на исто ниво како против ПСЖ имаат шанса да стигнат до 1/2 и финале. А Баерн тој и онака влегува во финале Јас искрено сакам финале со Ајакс, сакам да гледам тики така особено против Баерн кој игра од крило и има слична филозофија .
Атлетико спремај се за петардаааа @Stephen Amell рече дека ќе ви се падне Ајакс и етеее Ама ако играте катанаџо можи да примите 5ка, Ајакс сонува да игра тики така против дефанзивни тимови . п.с Меси и Роналдо пак ќе мудруваат хахах https://www.gol.mk/fudbal/lsh-zhdre...-manchester-junajted-atletiko-naleta-na-baern
Јас имам врски во ЛШ. Уште вчера ми е јавено со кој ќе се паднеме. Колку си сигурен дека Ајакс ќе ни даде 5 гола, како да не се паднаа у мртва група, кај што со сигурност се знаеше дека ќе бидат први. Нејсе.. И ние малце сонце да видеме.
Она што го покажаа против Дортмунд стварно покажа дека Ајакс е доста квалитетен и има шанси да оди до финале. Во Холандија се машина, имаат менталитет за победа и одлична филозофија, Тен Хаг игра слично како Јохан Кројф некогаш. Не дека Интер нема шанси, Симеоне го контролира Интер, средниот ред вие добар и нападот ама одбраната млитава некако. Ако Интер има посед на топка и нафрла повеќе ќе биде одлично ама ако го играте онај класичен италијански фудбал против Ајакс тешко тие ќе сакаат да го контролираат цел натпревар, ќе бараат дупка во одбраната и ќе нафрлаат од крило и ќе играат класични 1-2 додавање. Ајде нека вие со среќа А ПСЖ и Јунајтед да ги местеа немаше да ги погодат, очигледно Меси и Роналдо ќе завршат годинава и ај последно заедно а иначе умрени клубој се.
Некои медиуми пренесуваат демек ќе се повтори ждрепката, многу поплаки имало дека било местено и нерегуларно. Е ај.. Неможеш еден саат да се израдуваш, за само Јунајтед и ПСЖ да се паднат со полесен тим.
После драмата. @Stephen Amell На Енфилд аииј.. Нас ние блиску тука ако ништо друго, Салзбург . Реал и ПСЖ ХАХАХАХАХАХ