Хахах, ние научени сме со 5, @Billy Idol веќе ги искусија петардите пред неколку години, ама и 0-3 би било доволно на Меаца за комотно враќање во Дојчланд
Комплетирани се четврт финалистите. Мислам дека Наполи - Челзи ќе се извлечат, Интер - Бенфика и Сити - Милан, а нас да ни го даат малце Реал Мадрид хаха ама Анчелоти е искусен, го познава итоа како Баерн, ќе видиме. Што и да се извлече ќе биде интересно . Ваши мислења, очекувања?
Дајте ни го Сити бе каква Бенфика. Шала на страна, после 12 години Интер се пласира четвртфинале. Би сакал со Милан или Бенфика да се паднеме, евентуално Челзи или Наполи. Реал, Сити или Баерн ако ни се паднат.. Досадно ми е веќе против Реал и Баерн да играме ЛШ.
Со нас нема шанса, нема да е интересно веќе хахах, еднаш се сретнаа Баерн и Интер доста е Мило мие кога ќе го видам Милан и Интер во подалечна фаза во Лига на шампиони, баш онаму каде што му е место, налик на некогашната Лига на Шампиони, особено за Милан кога го гледам во ЛШ ме потсеќа на Шевшенко и тој Милан тогаш, бар тој го паметам јас ко почнав да гледам фудбал хаха. Наполи оваа сезона дефинитивно гази, во Италија, ЛШ како од рака им оди, интересно ќе биде ако влезат во полу финале а се надевам. Гвардиола е стручњак за тики-така, тие ќе сакаат и финале да влезат, би сакал финале Баерн - Сити или Баерн - Милан/Наполи. Челзи и Бенфика не би ги коментирал, особено Челзи.. За Баерн нема што да си кажам, се знае финале Ама прво Реал да го средиме малце, особено сега во 1/4 финале, сакам да ја видам реакцијата на Анчелоти, а ќе биде интересно Нагелсман - Анчелоти, млад стручњак спрема еден искусен трофеен стручњак а башка Анчелоти го познава доста Баерн, пред само неколку години беше на нашето кормило. Ќе видиме денеска, желбите се едно, ждрепката е друго, освен УЕФА ако не направи некој криминал хаха
Милан - Наполи класика италијанска, како што им е тргнато на Наполи годинава, Милан и нема некои шанси, исто ко Серие А да се гледа. Гвардиола се враќа на Алианц Арена, ќе биде доста интересно. @Stephen Amell ти реков Бенфика ќе ја извлечите Реал - Челзи без коментар