Ја мислев Валенсија да ја ставам, ама Батето опасни беа со германците. Кој ѓавол ме тераше Галатасарај и Губе да ги ставам. Ајде ајде, утре ќе фатам.
Koга видов дека губат Барса,Манчестер,Челзи,Јувентус си реков нешто не е во ред со утакмициве денес ... Ама Алба влета во право време,жива глава извлековме... Не дека нерешено ќе ни штетеше... Тоа е ливчето заеба ради Челзи и Јуве.. И уште една информација: Кога Ињеста постигнувал гол за Барса и Шпанија секогаш ја победувале утакмицата, традицијата продолжува... Утре некоја од вас ќе уплаќа? Кои утакмици ќе ги пишите феминки... ? Едит: Спојлер http://kurir.mk/sport/fudbal/89189-Odbranata-na-Barsa-dvojno-poslaba-od-lani Одбраната на Барса била двојно послаба од лани... Па нормално дека ќе е зарем не гледаат дека кључните играчи Алвеш,Пиќе,Пујол се повредени...
Незнам јас али утре идам 2ка Милан , Малага се добри ама не го осетиле они Бонера како капитен 0-3 ќе тепаат Милан
Јунатед стандард си прима прв гол сезонава па направат пресвсрт... Туку момци и девојки прогнози за вечер?
Знам дека многумина ги иритира неговиот потег и си го тумачат како сакаат, ама ја уживам кога ќе даде гол и го прави потегов. Работава: вие свирете си - јас полнам мрежи.
1-1 Реал. Ако паднам само на неа на спортска ке ми биде посебно мака. Ке почнам да навивам за Барса (not).
Реал бре . Најдобриот тим во светот м, заедно у пакет со Барса м? Едните едвај на крај се спасуваат, другите губат. Епа така, само во Шпанија се јаки, каде што играат само два тима, и не случајно се овие два. Најсилна лига у свет, ма немој . Со тешко срце си играв против Милан, душата ме боле, ама шта да радим кад ми требат паре, а паре нема, Реал је све појабало. Добро де и Арсенал .
Ја те послушав Јуле, викам ти си ми гаранција, ќе ставам Малага 1. Ама ко што би рекла ти, свој ќе те заебе, не некој друг. Со Шити изгубија несреќно, сега најдоа да се разиграаат. Реал си има ишјус со германци, ете тоа е. Арсенал нејќе да даде гол, Реал 2 уште помалце ќе дадат . . . Утре Лига Европа викате, а?
Луѓе мои јас банкротирав . Цела заштеда ми оди на ливчиња и никако да фатам . Сега имам уште 20 денари во џеб, а утре сум на работа, отиде и џепарлакот кој ми го даваат за појадок . Среќа што ѓеврекот е 20 денари, инаку гладна ќе си седев. А и Лига на Европа има, а пари за уплаќање нема. Кај видов што играл Јипи, кај се запустив .
Супер утакмица, брза и отворена игра Борусија Дортмунд Заслужено! Значи освен Реал(тим за кој душа давам) и Манчестер онака ги сакам, сега на листата ја додавам и Борусија Дортмунд. А никад не сум сакала германски екипи, ама дечкиве се супер па и навивачите нивни Јуци еве Малага е пример дека Ла Лига не е лига само на два тима Инаку мене синиќа на спортска ме зезна Јувентус, а денес не стигнав да уплатам. И подобро што не уплатив А синоќа баш сакав Јувентус да ја играм од 2-3 гола, 2.15 коефициент имаше, ама си викам ај што си е сигурно сигурно си е и ја пишав 2 со 1.30 и не излезе
Вака се држи диета , тие 20 ден на ливче утре ќе ги стаиш Мене само Арсенал ме зезна , у минати 8 утакмици 1 фатена и 7 ме зезнува по една утакмица ..... толку блиску а сепак далеку И најмерачки е кога ќе ги видиш Реал како неможат ништо да напраат ..... остај статистиките викам јас Германската лига е најака , ќе видите за 3-4 год кога Баерн и Дортмунд ќе бидат стално у полуфинале и финале (освен ако не ги продадат играчите ко Милан па ќе играат у куп на инвалиди)
Боа не се толку јаки Малага колку што се дрва Милан . И не ме чепкајте вечерва, ќе ве молам . Реал и Арсенал ми се криви што сум банкрот и што утре ќе јадам ѓеврек и ќе немам за орбит . Е така. Фала Јипи на предложената диета, звучи интересно . Да ги вложам и оние 20 денари, па може ќе станат 1000 . Никогаш не се знае кога среќата ќе ви затропа на врата .