Дада, чим го направија ова следното ке биде суперлига сигурно, ова е некој вид тестинг ја мислам... Ја сум за само за Балканска Лига
Почнаа...интересно беше синоќа За кого како додуша П.С. Листата за гласање треба да се смени, или воопшто да ја нема.
9 гола, 9 гола, прв клуб во историјата на ЛШ кој постигнал 9 гола во една утакмица MIA SAN MIA UND AUF GEHT'S BAYERN
Прва утакмица во ЛШ, и тоа со Сити. Се надевам ќе им се одмаздиме за финалето ЛШ. Сити игра страшно во Премиер лигата, ама ова е ЛШ, никогаш ништо не се знае, оти ова е PAZZA INTER AMALAAAAAA!!!!! Момци како и да играте, само чувајте се, имаме дерби во недела со комшиите. @Billy Idol ќе им ја извадеме душата вечер, лагано ќе ги тепате и вие во недела. https://www.instagram.com/reel/DACBhKqNdRU/?igsh=MXFlOHFiOWVmNWNlcQ== Еве ви поздрав од Пандев. Абеее.. камо ние да игравме со Динамо Загреб..
Да да. Не дека и Интер е слаба екипа, ама Сити си е Сити. Се надевам за повеќе голови за разлика од финалето на ЛШ лани
Ajde da gi tipuvame preostanatite večerašni natprevari od LŠ, jas ovaka mislam deka ke bide: Man City - Inter 1 (Pobeda na Man C) PSG-Girona 1 (Pobeda na PSG) Celtic-Slovan B 1(Pobeda na Celtic) Club brugge B. Dortmund X2 DvSa