Ѓубрентус бе. Хахахаха На крај на памет немаше да ми текне. Знам за Манчестер Шити, Челшит, Шинтер, Ассенал, Среал Мадрид, Барсерлона. Ќе си го додадам сеа и Ѓубрентус.
Со пенали ќе го победувате јуве, само така и можете. Колку го плативте судијата што ву даде пенал иако рака имаше пред фаулот?
Годинава колку се тапа натпревариве од ЛШ мислиш играат втора македонска лига, ко Детонит Пљачковица-Саса... *А ние се понашаме како нивните навивачки групи Лебари и Багери.
Хахахаха, сега гледате како е кога се даваше пенали на Јуве? Убаво ви е? 5 евра. Сакаш и тебе да те платиме?
@Stephen Amell , Честитки победа. Тврда утакмица. Во прво си ја завршивте работата. Во второ катанаџо. Ама колку се Арсенал паднати во напад уште 90 да се играше немаше да дадат гол.
Фалаа. Ги броев секундите до крај, ама тој крај никако да дојде. Арсенал никаде го немаше прво. Второ толку нападнавте, што очекував секоја секунда да падне гол. Многу бевте подобри од нас и многу шанси имавте што не ги искористивте, но ние имавме среќа со пеналот. Ама победа си е победа. Не за џабе се чуваше Хакан.
@DS10 večer što se gleda, za koj se naviva što se tipuva? Gledam Arsenal nadevam se na pobeda. Pobedi na City, Barca, Inter, Atalanta, Milan, Atletiko i Bayer i Bayern
Арсенал ќе биде тешка со Спортинг. Одлични се Португалците сезонава. Дома се многу тврди иако го немаат Аморим. Преклани игравме и изгубивме. Сега го имаат и Гјокерес во животна форма.