Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

ЛШ - Лига на Шампиони

Дискусија во 'Спорт' започната од vendiii, 31 август 2012.

?

Сезона 2024-25

1. PSG

2 глас(а)
    10,0%
  2. Barcelona

1 глас(а)
    5,0%
  3. Arsenal

3 глас(а)
    15,0%
  4. Bayern

1 глас(а)
    5,0%
  5. Real Madrid

3 глас(а)
    15,0%
  6. Man City

4 глас(а)
    20,0%
  7. Atlético Madrid

3 глас(а)
    15,0%
  8. Dortmund

3 глас(а)
    15,0%
  1. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    :rofl: Селтик,СЕЛТИК :rofl: :rofl: ???
    Кои се бе тие ?? :rofl:

Ма мене посмешни ми се Реаловци,не се радуваат толку на победа на својот тим колку што ги исполнува поразот на Барселона. :rofl:

Ги сфаќам...if you know what I mean. 8) :wasntme:

Немав интернет па не се чудете што толку касно ве честам со излив на емоции :lol:

2. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Smilly Како, оу како да не се смееме. Па Селтик, бе Селтик. За смеење е фала богу :) .

И да не се лажеме сега, вие се радувате кога Реал губи, ние кога Барса. Не се радувам повеќе откако да победи мојот тим ама и ова хилериас :) . Нека се повторува повеќе пати, јас немам ништо против :wasntme:.

3. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Женски, јас си уплатив ливче, да се надеваме дека ќе фатам нешто... и едвај чекам да ја гледам вечер Барса... :)

4. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Редно беше Торес да го тргне од прва постава, ма да кога ќе видиш не ни имаме напаѓачи бре. :( Жалосно е, нека го одврзе троа повеќе ќесето Абрамович, во никаква состојба сме ако чекаме ѕвездите на Торес да му се спојат на секоја утакмица па да се крстиме да даде гол. :|
    Интересен беше составот денес на Челзи, и очекував прв да поведе Јувентус. И мислам дека ќе биде 2:1 за Јуве.
    Луиз дефинитивно треба да паузира малце, оти не знае кај тера последниве утакмици. Од Манчестер навака, повеќе глупи потези прави, него ли да дејствува гол да не примат Челзи.
    Оскар повеќе да игра! Има надеж во момчево.

Другиве утакмици ... не очекував дека Галатасарај нема да постигне ниту еден гол полувремево, кај Баерн Минхен е стегнато, ама затоа Нордсјеланд е во елемент. Ако, нека победи, малце ќе му помогне на Челзи во случај ако загуби вечерва од Јуве.

Сликава бре :rofl: , жалосно али вистинито.

5. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Срце ми кажуваше дека Јувентус ќе тепаат.
    Го пишав 1 во 1, ама го сменив, х во 2.
    Ох бре -.-

6. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Јас до последен момент се молев челзи гол да дадат, гол-гол ја имав пишано...и баерн ја имав 3+ леле се израдував кога се напави 1-1 си реков леле сигурно уште еден гол ќе падне и ништо...
    Спартак-Барса 2-2& 3+
    Валенсија-Баерн 3+
    Јуве-челзи гг.
    Нордсланд-шахтјор 2
    А.италјана- коло коло 2-2&3+

И недобитно...
    Имам уште едно ливче кое ми остана во игра од денешните ја имам пишано Барса и таа е фатена имам неколку од утре од лига шампиони и од четврток неколку од лига европа,барем тоа нека е добитно! Иначе победата на Барса рутински.... да знаев дека Манчестер ќе играле со 2 постава одма ќе ја пишев 1 најголем...ама тоа е....

7. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Дечки бе, има посебна тема за обложување :).

Челзи изигра катастрофа, значи не знам што беше намерата на Ди Матео и воопшто начинот на кој пристапија во мечот, иако речиси им зависи опстанокот во ЛШ од тоа :^) . Иако ги мразам ете Јувентус си покажа игра и си победи, иако можеби не беше толку добар Јувентус колку што беше лош Челзи.
    Премногу пасивно, јас не ни приметив да го играат мечот како да им е битен.
    Имаат многу квалитетни играчи од средината ама немаат квалитетен напаѓач, уствари воопшто и немаат некаков напаѓач. Торес и Стариџ кој од кој понеефикасен.
    Ама без разлика на тоа мислам требаше Торес од почеток да игра, колку и да не е во форма во мечот требаа голови за да се победи. Да не зборувам пак дека одбраната е раштимана, само Кол и Бане злато вредат.

И сега во кој случај Челзи испаѓаат. Малку нејасно ми е, нели сум лоша во математика :D. Ако победи Јувентус а Челзи го тепа Нордсјаланд чинам дека ќе имаат исто бодови Шахтјор и Челзи. Се гледало меѓусебен дуел препоставувам а еднаш победи Челзи, еднаш Шахтјор и?

А ќе ги мачкаме утре Сити во Манчестер нели? :D Ќе ги мачкаме, ќе ги јадеме и за Лига Европа ќе им спакуваме куферите :) .

8. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Мислам дека во овој случај гол разликата ќе игра улога :)

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Шити да даде Господ не само од Лш ко што испаднавте туку титула да не видите наредните 10 години :@ .

Каков смешен пенал и црвен за Арбелоа тоа е неверојатно :x . Судијата или потплатен да суди пенали или ќорец невиден, нема трета варијанта. Ако тоа беше пенал, на Реал најмалку 2 пенала требаше да му бидат судени натпреваров.

Ама џабе е се, пак во ЛЕ ќе си играте и од таму ќе испаднете. Парите го вртеле фудбалот, како да не. Овие имаат среќа што во Премиер ги користат киксовите на противниците, инаку ни пари ни ништо не им помагат кога се тапа.

оф-топик
    А маани пак што 2000 и нешто денари ми отидоа во неповрат со тој пенал :@

10. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Судијата стварно ќорец упм. Пенал имаше врз Роналдо, пред тоа не гледав што се случуваше после 70 мин пуштив... Реал официјално 4 пат со ред ме зафркнува за добивка јас повеќе никогаш на ливче не ги пишувам!!!

11. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Општо земено, тотално настроен кон Сити беше судијата, еб*м му матер. :devil: Да им се плукнам во скапаниот тим, прво полувреме не можеа да претнат, второ полувреме се окуражија со судијчето на нивна страна.
    Јас не знам како си дозволија од 10та да водат и некои шанси да не ги искористат, Роналдо сам на сам со голманот. Не знам дали видовте реакција на Мурињо тогаш, ко шота да играше. :D

http://www.youtube.com/watch?v=iWSo1zhAUdY

Тоа е тоа.

На Rozich, EmGreen и BoaVista им се допаѓа ова.
  12. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Судија педер, судија педер :)
    Шала на страна, убав натпревар, доминација на Реал во прво полувреме, еден куп неискористени шанси и непостоечки пенал за Сити и како капак на се исклучување на Арбелоа за ништо :@
    Цел натпревар судиите беа наклонети кон Сити.
    Срамота е она да го судиш за пенал бре гнидо италијанска. Којзнае колку пари лапнал од шеиците.
    http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rwd4bYLerg
    Како и да е, Реал минува сигурно, Шити испаѓа, а ќе ми беше ќеиф да им шибнат еден гол во последна минута па да не играат ни во Лига Европа овие дебиливе од Шити.
    Од 5 натпревари 3 бода имаат само, од кој 2 тотално незаслужени, едниот сега со Реал, а другиот со Борусија кога играа.
    Од вакви тимови :puke: :puke: :puke:
    Туку Ферги добро се замаскирал :lol:

На EmGreen му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    О,Боа да видиш како сум се молела за ова... :tmi: у живот не паметам толку да сум посакувала гол од Кикица или остала екипа.

Абе јас Реал со Депортиво да го ставам на ливче ќе изгубат. :|

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  14. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Абе види, сеуште е можно такво сценарио :devil:
    Реал ако ремизира со Ајакс, а Шити изгуби од Дортмунд, Ајакс ќе биде трет 8)

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  15. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.453
    Допаѓања:
    250.846
    И на мене ми отидоа 2000 денари и сега читам заради пенал кој всушност не ни требал да биде досуден.
    Аман бре го уништуваат фудбалот со вакви местенки.

Милан :rock: .
    Ја фатив и двојка, бев убедена дека ќе тепаат и дека ќе дадат 3 гола и знаев дека еден од нив ќе биде Пато и нели Стефанчо :clap: . Голот на Мексес е за пофалба.
    Се знае росонер, миланска школа, некни Ибра, сека Мексес.
    Тоа ти е класа тим, Шити може само да сонува дека еден ден ќе им биде на колена на овие великани.
    2000 илјади денари, 2000...Шити, шити, и од Лига на Европа да ве избацат малку ќе е :devil:

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Чива школа е Ибра е прилично непознато,реално гледано,инаку голот на Мексес беше урлање. Иако ги мразам смртно Милан,aли голот на Ибра против Англија,и голот на Мексес беа за во Топ 10 за годинава :)

17. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.453
    Допаѓања:
    250.846
    ^
    Имаш право, не се знае чија школа е Ибра :D

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

дури 3ца на Барса има :lol:

па и на Cluj има :^)

19. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
  20. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Замрена темава, последно коло од групна фаза. |-)

Не знам кој ја прати Челзи - Нордсјеланд, ама тоа е луѓе - комедии. :rofl:
    3 пенали досудени за 38 минути, од кои искористен само еден од страна на Челзи. Роман страшна пара фрлил за да ги тепаме отепаниве, и плус како хајлајт на полувремево . . . ТОРЕС ДАДЕ ГООООЛ! :party:
    Снег не за џабе падна сабајле. :D

Едит: Со водствово на Губе, Челзи може колку сака да им дава голови на отепаниве, кога нема да одат понатаму.
    Се изнервирав максимум, ама сами си ја кројат судбината. :devil: