Jas go koristev od Rose Of Bulgaria edno, so roza i arganovo maslo za starsno ispukani usni i bese super. Ama za zal si go zagubiv vo Strumica i mi imase nekako kako vazelin tekstura da stavav. I si odluciv ke si napravam sama i sum prezadovolna, samo mozev da meram malce podobro i da ne stavev se i sesto
Со години го користам лабелото Cherry Lady од Rosal. Досега ниту едно не ми се погодило толку многу, а и остава нежно црвена боја.
Битно ми е да ми ја омекнува устата, макар и привремено. Побитно ми е да мириса убаво, а некогаш од лабелото барам само да пушта боичка. Еве некои добри што сум ги користела.
Дали некој знае каде можам да најдам lancaster козметика? Имав такво лабело , поклон ми беше и преубаво беше , фантастично се покажа , сега ми е при крај па сакам исто.
Ако може да се приклучам на муабетов, да споделам искуство. Маки мачам во лето и во зима со преиспукана кожа на устата и околу неа, во рок од три дена беше веќе заздравено, го препорачувам. Поевтина варијанта ти е Алверде, моментално користам такво.
Фала на препорака , истиот проблем го имав и јас и затоа барам соодветно некое , на росал имам користено неколку , после тоа устата во уште полоша состојба ми е.
предлог некое мат лабело што дава хидратација но да не биде со сјај и да не ми се лизга моливот за усни под него ?еуцерун можда ?!
Пробајте со најобична пантенол маст да ја мачкате устата помага многу.Јас користам екстремно јаки мат кармини што ја сушат устата и само ова ми помага.