од тие што ги имам пробано до сега овие ми се погодиле многу Baby Lips Dr. Rescue Baby Lips Peach Kiss Rosal Natural Alverde Neven Исто така и стандард кокосово масло во течна форма
Има пробано многу лабела и како за некој со сензитивни усни, само му се поклонувам на Мелем. Со сите други лабела, усните се сушат пребрзо и буквално те заболува рака од цел ден мачкање и на крај пак ништо. Од Мелем доволно е да ставиш 3 пати на ден и се задржува на усните, благодарение на убавата и квалитетна текстура. Одма смирува, омекнува и ги одржува.
Мелем најдобро хидрира и најдолго се задржува влажноста ама за најлошо испукана уста па и со рани ми има помогнато labello путер raspberry rose. Иако ме нервира што остава бели трагови околу усните од него мене многу ми помогна.
@Alanna Јас прво го купував во ДМ, ама последните неколку пати во ДМ никако не го наоѓам, па го купувам од Веро маркетите
Видов го користеше една блогерка, појма немам што е форава, амбалажава личи на лепак, па можда затоа ми е интересно ама ми фати око хахаах
Мене Мелем ми е многу мрсно, Еуцеринот е поблага верзија и под моливче и кармин изгледа супер. Со Мелемот мислам дека во малку потопла просторија можеш да изгледаш како бурек да си јадела
Сега ова го користам и задоволна сум. Најчесто користам на Labello.Преферирам или јагода или нешто минт, мед и млеко.И на Rosal не се лоши.
Го има некој користено на esi во аптеки што го има? Гледам имаат со алое вера, се двоумам дали да го пробам. Не знам која му е цената, верувам дека е поскапичко.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Чим ти се погодило од alverde тогаш ќе си ги зачувам другите за смена некогаш можеби ќе ми одговараат.
Да, многу ми е утка што е маслено и одма се губи, долготрајност 0. А, убаво мириса, како некое превкусно колаче и суптилна боја остава, ама од толку маслено што е дури и водасто ми гледа. Штета.
Која цена е ова од невен од Алверде? Баш такво мрсно е како кремите од невен?? Такво сакам да не ја носам онаа од зегин со мене
Имам некој проблем со лабелата на Алверде и Балеа. Не упиваат , како кожата на устата да ми се затега и потоа пука и се лупи. Веројатно сум алергична на некоја состојка... Посебно лошо се покажа Алверде It’s cold outside, а многу девојки од форумот се презадоволни од него. Штета, затоа што многу убава трага оставаше. Единствено гореспоменатото од невен ми беше ок. Лабело кое најмногу ми одговара и кое одлучив дека никогаш нема да го менувам е Мелем. За миг ми ги опоравува усните и им дава неверојатна нега и заштита.