Уште еден задоволен корисник на Еуцерин, а ги имам пробано буквално сите лабела на нашиот пазар. Со СПФ 15, без мирис и боја, што лично мене ми одговара. Пред некоја недела толку ми испука устата, веројатно од стрес, што ништо не ми помагаше. Ми била испукана и претходно, но овојпат беше поекстремно, мачкав Нивеа, Лабело, Балеа, Еос, Орифлејм, пробав сè што имав по дома и без ефект. Го купив ова на Еуцерин и ме среди за неколку часа.
Предлог лабело од Балеа? Имам едно од праска со надеж дека ќе остава нуд боја, а остава само некои златни светки и воопшто не хидрирa, па морам да пројдам десет пати.
Феминки ги имате ли пробано лабелата на авон колор тренд? Во оваа брошура се на некоја акција а мене ми треба некое лабелце што е благо на вкус
Мене лично не ми се допаѓаат, посебно ми пречеше мирисот. Но можеби не се сите такви, јас само едно розево имав.
Моментално го користам ова. Прв пат кога ги видов си велев што е ова срањево за овие пари, но ми донесоа едно за на подарок и навистина ми се допадна. Нема некој јак мирис и не е многу мрсно како останатите лабела. Многу е убаво, навистина квалитетно. Маааалку мириса на кокос, што е супер.
Препорачајте ми добро лабело, испукана ми е устава ептен ама би сакала и малце боичка да пушта, розево, црвено...
Сум пробала многу други ама ова ми е незаменливо.На јагода имам мирис,и одтава бледо розе сјај.Си го користам од средна школа уште,па ке земам друго као ај да сменам ама пак се вракам на него.Најмногу ми помага дека имам сува уста и ми пука брзо ако не ставам лабело.
Јас органско кокосово масло ставам и ми е многу поеофикасно од сите лабела што до сега сум ги користела.
Се надевам е ок јас што ти одговарам, eos лабела има во dm и овие округливе, колку што се сеќавам, се околу 400 ден., а има и во онакви долгнавести паковања како лабелава од други производители што се, и тие се нешто поефтини, мислам дека се околу 200 и нешто ден.
ДМ, околу 200 денари ако е нешто намаление.. Мене првото ми го донесоа, беше Америка 3 долари, значи кај нас за 50-100 денари поскапо.
Го користам лабелото на Алверде со невен при крај ми е но ставам само навечер дебел слој дека премрсно ми е за преку ден и усните ми се премеки и воопшто не се испукани. Следно планирам да си го купам на Балеа виолетовото порано ми беше омилено
Јас користам гроздова маст. Има смешна цена од околу 20 денари а ниедно лабело не ми помага толку како гроздовата маст посебно во зима кога сум настината и кога усните ќе ми се напраат партал.
Дефинитивно од Еуцерин и од Авонимам користено различни , но ми се многу течни и имам чувство како да ги јадамод Еуцерин нема јак мирис а премногу помага и има солидна цена околу 130-140 ден.Од Авон се исто така добри но за разлика од Еуцерин имаат многу јак мирис и исто така цврста текстура.