Bi ti go preporacala labelovo https://images.app.goo.gl/3CwaqcoVPJv9BwHh8 prekrasno e i jas sum go koristela, nikogas nema usnite suvi da ti bidat. No ima eden problem... Labeloto go nema vo Makedonija (ne sum sigirna dali go ima, ako go ima pisete kade go ima)
После сите пробани лабела, овои две ми се откритие. Не се тешки, со пријатен мирис и не ми ја прават устата зависна од лабело. Да не зборам за тоа колку заштитуваат и омекнуваат
Го имам гледано во ДМ и по поголемиве маркети, ама мислам пред една година. Сега не знам дали го има уште. Цена околу 130-150 денари, зависи од каде.
Девојки, дали некој ја има користено оваа маска/ лабело за уста? По странскиве јутјубери и влогери гледам дека многу ја промовираат и ја користат. Искрено како за лабело е скапо, но викаат дека било многу ефикасно. Баш би сакала да го пробам но се мислам дали вреди. Инаку сега е донесено кај нас во bebe home го има Сити мол или онлајн може да се нарача.
Јас ја користам , да убава е и масна и убаво ги прави усните , но како шо кажа членката погоре искрено Vaseline во кутивче ми ги прави сто пати помеки .. има привлечно пакување и луксузно да , но дека прави чуда не ( како шо кажав повеќе ефект имам од вазелинот)
Го имам пробано, го користам уште и ми се свиѓа. Јас до сега најзадоволна сум од лабелото на еуцерин. Мене устава ептен ми се прави партал, а на нервна база ја гризам лом