Колку време може да се користи тоа лабело? И мене ми фати око тоа Инаку тоа од праска повеќе ми ги сушеше усните и чувствував на уста како да имам мат кармин ставено. Многу тешко По една недела мирисот се смени и не мирисаше ни малку на праска. Прикачи те молам има премногу видови на тие од carmex.
Зависи колку пати ставаш во текот на денотно јас го користам доста време.Не знам дали збориме за истото, зашто не е од праска, туку има состав од повеќе природни билки.
Фала ти. Мислев дали пишува на лабелото колку месеци може да се користи. Ова не е истото кое го мислев, тоа беше во друго пакување како крема изгледаше. Која е цената на ова? За тоа од праска е друго лабело, се надоврзав на претходните мислења.
Не сум те разбрала, извиниЦената му е околу 480 денари, но често знаат да имаат попуст од 20%, па чекам тогаш да го земам
Еве го, со вкус на ванила (ама не се осеќа ванилата баш многу). На почетокот откако ќе се намачкаш ќе ти биде како ладно на усните, пецкање и сл. Тоа е нормално така, а потоа дооолго време ќе ти седи и не се бриши како другите лабела да мораш да мачкаш на секој час. Предобро е! Топло ти го препорачувам
Dali moze da mi preporacate nekoe labelo sto ostava boja, nude boja ili potemna crvena.Ili nekoj karmin sto e slicen na balzam ?
Да го пробаш овој кармин на гр. Има повеќе од 10 нијанси и е многу хидратантен, баш како лабело со пигментација
Од Нивеа лабелото од цреша остава црвена боја, исто така и од јагода, во принцип не се лоши на Нивеа лабелата, но доколку ти треба висока хидратација на Еуцерин и Неутрогена се подобри. На Хаушка не сум го пробала ама не се сомневам во нивниот квалитет.
Лабелото од коноп на биовеган е одлично. Многу брзо ги прави усните меки и нежни. Кога го земав првите три дена постојано го нанесував сега само наутро и сосема ми е доволно во моментов. Цената е нешто под 200 ден, може да се купи во Космо и на dekorativaklasik.mk.
Лабелото на Dr. Hauschka е многу добро, исто и лабелата од yves rocher прекрасно мирисаат и едно од нив даваше ефект на кармин.
Јас ги користам цреша и лубеница наместо кармин и сум задоволна. Хидрираат и оставаат убава боја, а не е нападна.
Devojki vakvo da ne imate videno nekade? Slucajno go najdov i se setiv deka odamna sum go koristela i mi se vrati mirisot,preubavo mirisa.
Лабело од Алверде најубаво и омилено ми е за преку ден да го користам и ми дава убав природен изглед на усните во розевкаста нијанса.
Ова на alverde ми е одличен,за под кармини, за самостојно ептен ми е убав. Скроз ми е при крај,дома го имам тој од праска и обичниот.