@Ano каде го има оваа на гр И за лабелоѕо на кармекс каде може да се најде Устата ми е многу испукана на допир како лушпи чуствувам Прв пат се соочувам со ваков проблем
За кармекс ти одговориле веќе. И јас од дм го земав. А ова на гр јас од рамстор кај што држат нивни го земав, а можеш и од сминки.мк да го нарачаш.
Неодамна го земав од Балеа ова и многу ми се свиѓа. Штета што е лимитирана колекција. Многу убаво мириса и ги хидрира усните. Првпат од Балеа земам лабело, ме изненади квалитетот. На Алверде обично ги користев последнава година, ми се допаѓаат и тие многу.
И јас сум задоволна многу од carmex, но моментално го имам ова, ми го препорачаа во аптека и сум презадоволна. Хидрира многу, ко свила да имаш на усните и има преубав, нежен вкус.
По светлосиното Лабело, го купив класичното откако тоа ми се потроши го купив ова Ни едното ни другото можат да се мерат со светлосиното. А ова med repair апсолутно ништо дополнително не прави за нега на усните. Дури можам да кажам дека и класичното е подобро од него.
Овие ми се нај нај. Второто омилено. Третото одамна не ме сретнало низ продавнициве, дали го носат воопшто.
Второто не верувам, мислам дека некои ги има цело време, а некои се лимитирани. Имав од оние во средина што имаа боја, имаше nude, pink, red., мислам дека сега ги нема тие.
Исто . Го пофалив баш пред некое време во темата за омилени производи на месецот. Мирисот е прекрасен.
Никад нема да преболам едно лабела со мед и млеко, ко помала во аптека ми го купуваа. Таков мирис (и вкус ) немам осетено пак.