Даа , кога видов дека имаш искоментирано на темава викам сигурно новото од Алверде го фалиш. И јас го земав преска, мене на мандарина ми мириса, многу убаво а и супер хидрира.
Навистина нема поубави лабела од овие на Алверде. Неодамна зедов некое Балеа со кокос ли, не знам со што е ама мириса на лето . И онака ми е, ништо посебно. Хидрира ама многу ми е некако слабо и „тенко“. За подлабинска нега си треба нешто појако. Мислам дека е ова. Да го потрошам, ќе го земам ова новото на Алверде, за цената што ја имаат - нема подобро.
Овие од Балеа многу убаво мирисаат ама ептен брзо се губат од устата. Јас тоа од маракуја го имав, преубаво мирисаше ама за 20мин како да се губеше од устата. Може следно ова од мандарина и ја да си го земам, иако е limited collection, ако го начекам негде.
Да, толку отприлика им трае и ефектот. Затоа не ги сакам баш ама ги купувам заради преубавиот мирис, се разбира.
Некој имаше купено од Revers од кокос. Барав во 3 Еурофарм во Бт ме гледаа чудно. Друга идеја кај да барам? Или предлог за друго лабело од кокос? Ова од Балеа го немам видено кај нас.
Треба да те платат за маркетинг на лабелцава. Денес го купив пошо го пофали. Го пробав и вака на прво носење ми се свиѓа.
Го немам пробано ни тоа, ова од невен ми се допаѓа зошто е ко мрсно, не кремасто ко други лабела. Ама ми здосади малце. Може да го пробам новово, да сменам малце.
Баш тоа сакав да го напишам, многу е слично на тоа со праска шо беше. Да мрсно е, сјае ама тоа е барем не ми се суви усните. Ете кој купил, нормално и мене ми фати око и се прашував од каде е...
Ми одговори Аниче, ама јас не го најдов. А кога ќе се запнам во нешто, морам. Можи повеќе среќа ќе имаш.
Ова пробај го, јас и не сум нешто воодушевена ама можеби тебе ќе ти се допадне. Инаку да кажам и јас за лабелата од Алверде дека ги обожавам, тоа од невен ми е стандард некако и често само такво купувам.