Знам дека ова не е Лабело, туку сјај, ама не знам каде се продаваат. Летото имаше во Дм сега нема, ако некоја знае нека ми пише ќе ми помогне многу
Тука вакви немам сретнато, од Америка ми ги носеа. Тоа од вишна е преубаво - боја, прекрасен мирис, плус благо е.
добив инфо дека не се произведуваат повеќе заради некој тик ток тренд каде што ги јаделе децата и добивале тровање.
Јас само лабелото на Мелем го признавам дека помага за екстремно сува уста. Моментално го имам melem men, оти во зегин - Битола она стандардното го немаше. За вакво обоено прв пат гледам, ако некој има сретнато од овие лабела, нека напиши од каде можат да се купат.. Инаку во зегин ги има и овие на мелем Од овие немам пробано, ама сигурно се убави.
Го користам ова лабело сега,убаво е. Остава боја некоја идеално за casual искачања. Јас имам друга боја,а при гуглање гледам имало и други бои. Ми потсеќа на време кога користевме лабела во бои од разни вкусови.
Од Стокомак лабелата дали некоја ги има пробано и користено? Ги загледав на каса пред некој ден, се мислев дали да земам, викам ќе си ги прашам прво девојките на фемина