Порано го користев лабелото од Росал Лим Балм од чоколадо пошо убаво ми мирисаше, а и имаше благ вкус. Сега дека го нема ова лабело, незнам зошто, го користам лабелото од мед и млеко исто од Росал.
Од Nivea Pink guava Fruity shine..Мислам дека јас би го одбрала тоа.A od Rosal lip balm од боровинка,и друото беше Shine on me.Мислам дека се прекрасни и дека ги негуваат усните и даваат пријатен мирис.Барем јас сум задоволна.
Јас сега користам Rosal Lipbalm sensitive. Ги имам пробано сите од Nivea но до сега од овој сум најзадоволна ))
Ги имам пробано повеќето од Nivea сега го имам ова и задоволна сум Но повеќе ги користам од Rosal lip balm и ова е супер
Си го порачав од орифлеим, 149 денари. Дефинитивно нема подобар балсам, а и мирисот Се заљубив, само шо го видов во каталогот, препреубав е А и многу ги мазни усните.
Јас го земав од ДМ маркет,тие ги нема кај нас (јас од Софија го земав)мислам има и во Србија,Хрватска,но како што разбрав ќе се отворело и кај нас Цената беше околу 90 ден.мислам.
Моментално го користам презадоволна сум! сега сакам да го земам и hydro care од Нивеа велат добро било за суви усни, а моите се токму такви исто така, задоволна сум и од лабелата на ЛипБалм
И јaс имaм вaкво, сaмо не овa од црешa туку тоa од кaфе што беше, a бaш ќе си го порaчaм и овa зa дa го пробaм