Јас го купив, преубаво ми е, од праска тоа го земав. Убаво мириса и добро хидрира. Вкусови се во прашање секако
Додека пазарев, ми текна денес на муабетот во темава, па и јас го купив лабелово од Стокомак. Од праска зедов.
Ми треба препорака за добро лабело со спф30, некое поевтино. Може и безбојно но уште подобро ако е со боја
Имам користено безброј лабела и устата пак ми е испукана зимно време, и мислам дека конечно го најдов лекот. Лабелово од Ритуалс, не знам дали го има кај нас во некои аптеки (не сум видела), јас го купив пошо идеше со некоја крема за раце во комплет а таа многу убаво ми мирисаше. Има мирис на еукалиптус, а јас имам нормални усни, немам филери, но кога ќе го ставам ми се дефинираат рабовите и ми дава волумен исто како да имам, изгледа предобро, и многу време трае дур се впие, со саати. Тотално ви го препорачувам, вреди секоја пара. Плус многу фенси дизајн има, на копче се отвара. https://www.rituals.com/en-nl/fortune-balms---repair-1101310.html
Врвв досега најдобро лабело што сум го користела. Прво се думав да не ми ги прави затегнати усните како и сите други лабела ама ова се погоди најдобро. За летен период штити од сонце. Од дм
Здраво девојки,Имам голем проблем со испукани усни ми го препорачаа лабелото од eucerin aquaphor sos,но не можам да го најдам дали знаете каде го има?