и цените на овие балеа/Алверде се исплатливи. Јас зедов од Алверде и добра е. Ама за некоја недела ќе одам пак до дм (бидејќи нема во мојот град морам да одам еднаш и да си правам залихи ) па сакав да видам тука што би препорачале. Инаку овој што го имаш пофалено не ми изгледа лошо.
Кај мене ги немаше во Зегин, па во ДМ го земав 145 денари мислам. Мирисот како на останатите производи
Не ги бива ни тие на Балеа. Колку иам сменето до сеа, различни све зимам ама таа им е формулата на сите, само различно пакување и различен мирис. Пак испукана устата, ништо не ми помага. Да ги потрошам овие па сакам да ги пробам овие на Дав.
Од овие зедов последно, од сите три, има и неутрално устата е премека, дава волумен, овие со чили малце пецкаат, бојата е убава, се размачкува лесно на цела уста.
Тоа зеленото со CBD од Biobaza го има пробано некој? Или тоа со памук? Го користам жолтото од Алверде, ама сакав да сменам и земав прво од тие со хијалурон од Labello и едно плаво од Алверде ама не ми се свиѓаат. Имаше мислам и едни од Балеа sensitive, по две заедно што доаѓаа, тие добри се?
Јас моментално го користам на Еуцерин, LIP ACTIVE и супер ми се покажа засега... иначе премногу ми пукаат усни и ми се сушат ако не ставам нешто ден, два...
Го има кај нас ова? единствено е што го имам откриено, а да нема восок во составот. Или ако знаете некое друго без восок, ве молам споделете.
Јас ги користам веќе неколку месеци тие од Балеа sensitive, убаво лабело е и убаво хидрира. Само како сите на Балеа ги снемува побрзо од усните, не се онака пример да ставиш лабело пред спиење и сабајле кога ќе станеш да ти стои уште лабелото.
Дали сеуште во Скопје ги има да се купат Carmex? Порано имаше во дм, Зегин, во некои маркети сега поодамна немам видено