И ова од Алверде е многу убаво, во последно време само ова го ставам, не е мрсно како тоа од невен, ова има некоја погуста конзистенција и есенско-зимски мирис. Ама секако, лимитед едишн е и веќе не можам да го најдам.
Моето засекогаш најомилено е ова. Јас имам навика да ја гризам устата несвесно, и цело време ми е распукана, или ме пече. Само ова ми помогна да немам маки.
Овие од Burt’s Bees ги има во МК? Порано ги нарачував од iHerb, ама сега со доставата воопшто не ми се исплаќа.
Predlog na labelo za mn suvu usni. Potocno ocrtot-linija okolu ustata mi e crveno, suvo i na nekoi meata mi ouka ko krv mi se znae. Ne e bolno no e neprijatno. Vo globala imam mn suva koza posebmo zimski period.
Rosal lip balm според мене се најдобри. Имам испробано различни лабела, но повторно се враќам на нив и секогаш имам некое резерва, за секој случај.
Да, едни од поубавите ми се нивниве. @Mim1mi да и Росалот се супер, особено хит ми е со боровинка и мед варијантата.
Алверде од невен. Најдобро е, дефинитивно. Ако имаш проблем со испукана кожа која не заздравува, тогаш види со дерматолог, да не ти е некој хеилит па да треба посебна терапија (витамини Б комплекс, витамин А, витамин Е, Д3, можеби и хидроциклин за да зараснат раничките).
Имам испорбано многу лабела, меѓутоа ниту едно не ми одговара. Само ова се покажа како најдобро, и секоја зима "must have" ми е.
Јас пред некој ден од дм си купив вакви две за 99 денари. Не очекував ништо посебно, али се излажав, топ е лабелово
Dr. Hauschka ова сум го користела и за секојдневна употреба е супер. Cicaplast e Повеќе ако имаш нешто како оштетена буза повеќе е како за лечење. Burt’s Bees и ова е супер но некако како да има послаба хидрација спрема Dr.Hauschka но и тоа е добро.