И како што е редот пробав и Blistex. Бидејќи не можев да се одлучам ги зедов синото (complete moisture) и црвеното (cherry berry). Ова синото има мирис на лимон и е благо, а црвеното има мирис со нота на вишна, не остава боја и малку разладува бидејќи содржи и ментол. Баш се фини.
јас порано нон стоооп купував лабела...ама сега си открив едно чудо од фитофарм мислам дека беше мн е малечко ама невидено чудо е! не е ни скапо околу 40тина денари е...а и плус ова и тоа на еуцерин е мн добро нема ни мирис ни ништо ама затоа усните ги прави ммм одлични
Моментално го користам ова, ми го подари од Франција сестрата на дечко ми. Многу сладок мирис на свежи малини, остава нежно розево на усни и кога и да си ставам, ми доаѓа да го изедам
Jас најмногу ги имам користено на Rosal, имам некое и од Nivea, а најразочарана од Labello (тоа soft rose не сум првото истрошила а имам исто уште едно сосем ново )ке оде некаде поклон )како пудра ми стои и нема убава боја Гледам никој не ми го спомнал моето омилено BEBE Спојлер http://www.kleiderkreisel.de/kleidung/damenmode/kosmetik/gesichtspflege/3363093-bebe-young-care-zartrose-lippenpflege
Секој пат кога ќе го ставам на уста сакам да го изгричкам. Ми се допаѓа повеќе од нивеата што ја користев а и вреди за парите, пеесетина денари од Зегин
Lipgal ги видов во Тинекс и беа 36 или 46 денари, сакам да ги пробам и ќе земам деновиве некое од нив.
Лабело користам само во зима, затоа што од ладното многу ми пука устата . Последното купено лабело ми беше ова
Убаво сум видела дека цените им се 30-40 денари, зависи за кој "вкус" се работи арно ама стари цени си стојат на сталажата, а на каса ми го наплатија 51 денар Го ставив, па ќе видиме како ќе се покаже во делување
Не сум користела полошо лабело од ова! Не само што не ја хидрира устата воошто, туку и ми ја исуши и ми ја испука. Уште на првото ставање почнав да осеќам пецкање. Тешко се нанесува од што не лизга. Што фино си користев росал не знам кој ѓавол ме натера ова да го земам
Jaс го користан лабелото од Авон од брендот КолорТренд. Неможам да најдам слика, ама преубаво е лаболото. Има вкус на јаболко и неверојатно ми ги хидратира усните. Неможам да поминам ден без да си ставам