Моментално го користам Vitamin Shake од Нивеа. Има преубав мирис, остава некоја прекрасна бледорозева боја и не се впива одма. После ова следно ми е едно од Нивеа/Росал хидратантните лабела.
^ се двоумев меѓу овој Лена, ама имам друг од нивеа и не ме бендиса бидејќи ко кармин е, розевко остава, ама и плус не ми ги омекнуват усниве. За мирисот... можам да замислам дека е убаво
Јас го користам тоа од јаготка на galafarm lipgal и многу сум задоволна од него исто така има и убав мирис
Јас користев Росал сенситив (зелено), а сега не знам какvо да си земам па баш пред некој ден го меркав ова изгледа погодно за летово, ама ме интересира Bright дали убаво мириса? И ги омекнува ли усните?
Јас сум пак многу задоволна и од хидро-лабелцето на Нивеа. Ако го има истиот неутрален и ненападен мирис, би го земала и тоа на Росал - Нивеа си се преценуваат малце со повисоките цени. Ама шта чу, ми прираснаа при срце нивните лабела. Ми беше одлично ова, ама Мишела како Мишела - го изгубив, а не ми беше потрошено ни до пола. *фејспалм*
Моментално го користам Vitamin Shake на Nivea. Вистински витаминозен шејк. Содржи витамини Ц и Е кои ги заштитуваат усните од УВ-зраците (заштитен фактор/SPF - 10) и провитамин Б5 кој спречува нивно сушење. Го употребувам секојдневно, а и како подлога за кармин или сјај. Дава некоја дискретна, нежно розева боја, а има толку убава овошна арома што на моменти ми доаѓа да го гризнам!
Ова го користам цела година и повеќе. Во декоја аптека го има и околу 100 денари е. Но вреди, дава убав сјај и малку црвенко. Но исто така мириса прекрасно
Секогаш најмногу работите што ни се допаѓат ги губиме. Јас имав вакаво лабело, само 2 пати се направив и го изгубив веднаш, легнав болна тогаш, 100 денари за џабе Иначе моментално користам од Lipgal лабело, добро е за парите.
Го купив Nivea Vitamin shake, од малина. Преубаво мириса и остава нежна розева нијанса,ептен ми се допаѓа. НО, бидејќи некако не ми доволно хидратантно, барем таков впечаток имам до сега, ќе го користам паралелно со Nivea hydro care,тоа за влажност на устата ми е број 1, незаменливо... Така двете у комбинација, таман.