Јас моментално го користам лабелото на Галафарм галапро со прополис и сега засега сум задоволно од него. Малку е мала сликата ама нема веза
Може ли да ми препорачате некое лабело со мирис на чоколадо ? Смачено ми е од овие овошниве, де малина, де јагода. Медот ми е преку глава и мента исто. Може и ванила некое, такво немам користено.
^ Јас го имам користено како помала пред неколку години од ROSAL (Lip Balm) од чоколадо, јас не дека го користев, ама мајка ми и купуваше на сестра ми па да ми помине меракот, ако не сум го јадела преубав е вкусот и мирисот, побарај не знам дали има сеуште во аптеките, јас најчесто од таму купувам. А од другиве фирми немам такво користено, а сигурно има.
Порано лип балм од росал користев најчесто Имам од чоколадо,од вишна,од мед и млеко,алое вера,брусница... А тие од нивеа ми се омилени сега
Моментално ги користам овие : Првото е од АВОН и мириса на шеќерно колаче .. мм го обожавам второто ми е од орифлеим .. и тоа е убаво, ем мириса убаво ем помага
До мене е, или јас немам никаде видено лабело со мирис на кокос?? Ако имате видено, обавезно кажете ми! Морам да си го купам, не знаете вие која љубов ја делиме јас и кокосот.
Лена,на фрутини има балсам со кокос и банана Еве го : Побарај го низ маркетиве го има сигурно,ја го имам видено неколку пати,мислам дека не се многу скапи
Лабело од кокос имаш и од Росал, знам дека првото мое купено лабело беше од кокос Само што остава некоја чудна бела боја и не е баш за во јавност
Немам навика да користам лабело освен ако не ми е испукана устата. Имам неколку дома, едното е Rosal natural, обично. И ова ми е најкористено воедно. Другото ми е Nivea Protection Третото ми е Labello Fruity Shine (заљубена сум во мирисот) и четвртото ми е исто Labello Pearl and Shine.
Моментално Нивеа Hydro Care..Mногу ми се погоди и не планирам да го заменам сега за сега... А постои ли воопшто лабело со вкус на ванила ? мноогу ја сакам ванилата.. имам млеко за тело,крема,шампон за коса,сапун за раце и сега сакам лабело Каде? Колку пари е ?
Јас од Нивеа ги користам тој од јагода и уште еден прозирен али како паста се става на уста. Имам и други лабела, различни да кажеме. И многу ми се допаѓаат.
На нивеа ми се најубави, али сега купив росал и тие се добри. Сакам они што оставаат трага во боја на устата не проѕирно па така најмногу од цреша ги користам.
Обично користам лабела на Нивеа, ама последното што го купив нешто аква-маква што ти го знам, имаше мирис/вкус на сапун. Одвратно. Моментално го користам Balea Never Ending Story. Прекраснотии! Многу убаво мириса, како колаче со лимон. А да не зборам дека испукани усни средува за 1 ден.