Сакам да си купам лабело кое ги негува испуканите усни но воедно и да има сјај. Ве молам препорачајте ми кое е најдобро, се двоумам помеѓу:
Кога ќе го потрошам Nivea Vitamin Shake, планирам да го земам тоа pink guava, исто Nivea, ама и ова некако ми се мота во глава. Обожавам мирис на шеа путер, ама ме интересира дали мириса убаво, да не е ептен „благ“ мирис, ко онаа кремата за тело со мирис на шеа путер, па нема ни „п“ од мирисот на путерот. Не остава боја ова на Гарние, така ?
Леле,Мишела,немој да си го купила,еднаш го земав и устата не ми била поиспукана како тогаш!Најтопло ти кажувам-НЕМОЈ!
Кажете некое лабело што ја негува устата, но да биде со минт т.е. да ја зголемува... Или нема такво, изгледа многу барам :/ А ако знаете како да си направам слободно кажете
Мене од Rosal Preety girl ми потекува устата.Можеби сум алергична на некоја состојка од тоа лабело.Сега имам од Галафарм од прополис и преубаво е.А и ефтино е-60 ден.
Долго време го користев лабелото на Росал од црешна, сега се префрлив на Нивеа од јагода и презадоволна сум, ми иде да го изедам.
Да ве прашам, знаете ли за лабело кое покрај неодолив мирис (кој веќе скоро сите лабела го имаат), има и вкус!!!??? Значи вака и да го лижнеш лабелото такво да ти е убаво, вкусничко, без разлика дали е чоколадо, овошно некое..било што..сте сретнале некаде? Можеби тие на Лаш би имале... Инаку јас го земав пред некој ден од НИВЕА, Cherry, црешичката, али не ги задоволи моите критериуми. Многу ми е мрсничко некако, вака како сјајче е добро, али не го бендисав баш баш.
Користам лабело на Ниевеа, некако ми се најубави. Тоа лабело најдобро, според мене ги негува усните, без разлика на годишните времиња
Мене најдобро ми е на Лип Балм со мед и млеко.Прекрасно мириса и устата после ти е мека! http://www.doma.com.mk/img/artikli/18207g.jpg
Сакам ваква боја на лабело ,кармин или било што како што има девојкава користено на сликава... Не е вајда од оние лабела што не пуштаат боја, зашто гледам тука некоја нијанса нешто... Знае некој некое лабело, со ваква боичкаа ? чудна сум знам.