Го користел некој ова лабело на Rosal? Дали воопшто го има кај нас, ако има каде? Би сакала да го пробам
Од неодамна почнав да ја користам козметиката на Yves Rocher-француска козметика и сум задоволна од БАЛЗАМ ЗА УСНИ СО СХЕА МАСЛО
Јас имам користено Rosal LipBalm SHINE,од Oriflame ESSENTIALS weather protective lipbalm with vitamin E и од зегин ASPIRIN plus C,така се вика и овие многу ми помагаат,ги користам 3 пати на ден.. многу ги сакам и ќе продолжам да ги користам.Исто така и Нивеата ја имам користено и таа е убава И јас користам нивеа ама имам и росал и двете ми се допаѓаат и убави се. Mногу касно го видов постов но ете.. Jас го користам розевото и мириса многу убаво,неможам да сватам на што мириса ама сепак мене многу ми се свиѓа.. Eднаш го изгубив ама си купив ново, ти препорачувам да си го земеш ако не си го земала до сега.Поздравв Jас го користам и прееееееееееееееееееееекрасно мириса :3 и добро ги негува усните. многу е убаво,ако не си го порачала до сега ПОРАЧАЈ ГО ОДМА.. ПОЗДРАВ
Јас последно што го земав е ова, обично лабело користам во зима кога е ладно или пак на лето кога сум на одмор. Имав порано од Авон не знам како се викаше, многу беше убаво. Од ова и не сум толку задоволна, но не е ниту најлошо.
Моментално користам вакво Убаво е,има убав мирис ама малку е суво па затоа ќе си земам Росал,помрсни се а и поголго траат.
Леле се попалив сега по лабелово од што ми изгледа убаво, знае некој подетални информации дали го има, кај го има ако го има, го користел ли некој?
Mishela на рецепција молам. Некое лабелце сега за зимото? Ми се суше устата од ладното, па да ја заштитам. Само да не е на Росал, алергична сум на нив.
Mishela на рецепција, ама се јавив и јас. Имам голем проблем со устава во зима, ти препорачувам Nivea - Hidro care. Викаат дека неутрален мирис има, ама мене ме асоцира на топлина, меко..
Ej, Старбакс, тоа хидрокер е убаво, ама мирисот му е малце чуден, искрено. И не знам дали ке ти се допадне, не е лош, ама сум имала и поубави лабелца. Јас ти го препорачувам на Нивеа со мед и млеко. Фантазија е. Или пак Витамин шејк, тоа со малинки. Дава и нежна розеникава боја и е многу хидратантно. Да напоменам дека дечко ми го обожава мирисот на ова лабело. Ако ти е само за заштита - најобичното, тоа плавото Нивеа ќе ти заврши работа. Не остава боја, мириса нежничко и хидрира убаво.
На витамин шејк му го имам меракот одамна, ама последен пат кога си купив немаше такво, па друго земав. Сакам да остава некоја нежна розеникава боја.Сега сум за ново лабело, мислам ова ќе си го земам. Ако пак го нема, тогаш мед и млекце, имам користено, многу ми е убаво, ама како што пишав сакам некое што остава боичка.
Во Тинекс обично ги има Витамин шејк, јас два пати таму си го најдов - во аптеките го имаше само тоа од јаболко, а тоа не ми е баш по вкус. Убава боја остава и ова, ама никако да одам да го купам. Пинк гуава е инаку. Ама сепак Витамин шејк малинката ти е одличен избор.
Нивеа синкото ми е најубаво: а инаку и другите од нивеа ги користам.. ама несакам многу мириса, паа. од ова имам 2 засега
Го има ли некоја користена лабелово на Нивеа? Го видов во аптека, се размсилував дали да го земам, бидејќи устава ми е трауматична во зима. Не е ефтино, па затоа некое искуство да споделите би било корисно.
Ти го пепорачувам ова, има некоја нежна розеникава боја, нежен мирис (и вкус ) и остава нежен розе сјај на усните..