Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Лабело за усни

Дискусија во 'Лице' започната од Plavusa.17, 18 јануари 2012.

1. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Ова го имам моментално. Убаво е, ама друго сакам. Ќе си го купам витамин шејк. :)

2. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Ќе ги шверцам на аеродром додека не решат НМ да отворат кај нас. Тука одеднаш застуди и јас без лабело се најдов, а низ сите продавници скапи ми се видоа. Ова го платив 3 евра и вредеше секој цент. Прво огромно е пакувањето, месец дена веќе го користам а никако не се намалува. Јас не сум љубител на ставање кармини, лабела, сјаеви со прст ама самата форма на кутијата е таква да можеш директно да ставиш.

И плус мирисот е прекрасен, ванилест, само си го њушкам. Видов имаат донесено некој и со шумски вочки, не ми бегаат и тие. Ако имате шанса да си купите, не ми ја мислете.

3. EmGreen

EmGreen Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    189
    Гледам повеќе ги негувате усните со вазелин :wasntme: Пошто овој период страшно ми пука устата нон стоп сум со лабела во рака и што се нема да пробам само да ги затворам кратериве на устата, па ај викам да пробам и јас со вазелин. Немам користено па ако сака некој нека предложи некоја марка од која е позадоволен за да знам што да барам и каде, да не купам нешто безвезе. На неколку места овој беше спомнат, па ако знае некоја феминка може да ми каже каде можам да го најдам :P

Ако не ќе си купам пак лабелце, му фрлив око на она од балеа :D

4. Luciano

Luciano Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    223
    Колку грама е? Колку пари и го има ли во Зегин аптеките? :D

5. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    И јас користам вазелин , од аптека го зедов мислам дека беше 60 денари не ме држете за збор :?:

6. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
  7. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    И јас го меркав овај вазелинот, ја прашав една феминка и ми рече дека го купила од Тинекс, ама 100 грама околу 150тина денари, не ме фаќајте точно за збор. Можеби е квалитетен, но иди доста поскап во споредба со онај вазелинот во сино пакување од Зегин кој е околу 70тина денари.

На EmGreen му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Мене веќе ни Нивеата ни Росалот ми помагаат, устава ми е партали... :( Меркав некна едно Гарниер, искуство некој? 155 денари беше, ама ако тоа е спасот... Не можам вака, цело време со лабелото в рака, па и уште огледалце влечам, ми се собира во пукнатините на устата... Па само се бришам со палома. Уф. :emo:

Павловиќева не ми помага исто, Бекутан ни малку, а Здраве ни на крај памет не ми е на уста да го ставам. :^)

9. rrrrrrrrrr

rrrrrrrrrr Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    173
    И јас со имав истиот проблем, устата како да ми стана презаситена од Nivea и Rosal лабелата, и ме се правеа како лушпи. Но, си земав лабело на Neutrogena од Тинекс 155 ден. и супер е, устата за три дена ми се среди, многу е хидрантно а нема некој посебен мирис или пак сјаj.
    Но за во зима за устата е спас.

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Madonna

Madonna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    148
    Дефинитивно најдобро за испукани усни ми е лабелото на Еуцерин,некаде околу 120 денари мислам во Зегин.
    Моментално не ми се толку средени усните па ми помага и на Балеа од ДМ, околу 65 денари го земав..
    Ама кога ми се испукани усните до толку да им нема спас..единствен лек ми е гореспоменатиот Еуцеринко ;)- проверено 100% .

На EmGreen и Doozy им се допаѓа ова.
  11. MIA-SK

MIA-SK Популарен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    908
    Допаѓања:
    561
    Сакам да си купам лабело за на скијање, па не сакам да експериментирам, ќе си купам Еуцерин и Неутрогена. Може некој да ми каже каде се најевтини?

12. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.946
    Допаѓања:
    123.534
    Сум сменила еден куп,ама пак си се навраќам на Rosal.Класика и баш се ок.
    Овие ми се омилените .

13. Lahaliva

Lahaliva Нов член

Се зачлени на:
    29 ноември 2012
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    317
    Во Зегин види ;)

14. Bel-Golub

Bel-Golub Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    48
    леле катастрофа се балзамите од Авон,башка малецки да ги изедеш во еден залак,за истите пари ќе си земав од росал..

15. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    4.993
    Јас ич не сум задоволна од Нивеа лабелцата во зима.
    Летно време си се шљакам со било какви. :)

Само неоутрогена или еуцерин му е мајката ако е многу испукана.

Кога сум дома мешам шеќер малку со една капка мед и си правам пилинг на устата, и тек после лабело ставам.
    Меко, милина да ти е мерак да бацуваш :D

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Јас без лабело не можам да живеам, се шлакам на секои 5 минути :D Последно го земав ова од Росал
    Го барав тоа црвеното од црешка што остава малку црвенко, ама го немаше, па ова го земав. Инаку, го имам користено и порано виолетовово, ама многу одамна, па сум го заборавила :)
    Ех, кога го мириснав, ми врати спомени од основно, жими се :D Сите другарки го имавме, заедно со она Pretty Girl со светките, исто на Росал :rofl:

Како и да е, убаво е, ми ја закрпи устава за една вечер (јас обавезно ставам лабело пред спиење :wasntme: ). Ми беше партал, нели поради времево, цела испукана, па ставив пред да си легнам. Кога станав, немаше ни трага од испуканост, устава ми беше мека и фина :D

Го препорачувам ;)

17. qxwy

qxwy Активен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    5
    Јас користам од Nivea soft roses, прекрасно е.
    [​IMG] и вакво од Росал [​IMG]

Ги препорачувам, секогаш користам лабело, за да не ми се распукаат усните :rock:

Не се согласувам, баш од Нивеа се најубави, а и Росал се прекрасни.Сега имам едни две нови за полон и имам вкупно 4 лабелца, тие новите се прекрасни, а не е позната марка, всушност првпат гледам :)

18. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.331
    Допаѓања:
    102.948
    Јас од ова сум презадоволна, малку е незгодно за ставање, но за два часа устата ко нова ми беше, и мириса преслатко а не остава на уста некое страшно непријатно чувство ;)

Прикачени фајлови:

• vaseline.jpg
      vaseline.jpg
      Големина на фајлот:
      136,1 KB
      Прегледи:
      254
  19. rrrrrrrrrr

rrrrrrrrrr Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    173
    Од каде го зема и колку пари :)

20. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.331
    Допаѓања:
    102.948
    160 денари од Скај Шоп, се наоѓа кај Песталоци, веројатно го има и онаму каде што се продаваат производи на Вазелин, во ДМ знам дека има Вазелин, ама не знам дали го има ова, јас сум презадоволна.