Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Лабело за усни

Дискусија во 'Лице' започната од Plavusa.17, 18 јануари 2012.

1. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318
    ^^^вакви лабелца имам видено разни во тинекс ама малечки кутивчиња се :?: нели?
    јас користам вазелин големо паковање од балеа 99ден е ...за усни, пети, брчки, раце итн итн е закон :D
    си имам претурено во помало кутивче и секaде си го носам.. 8)

2. nekoja85

nekoja85 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    216
    Мислам дека во Космо ги има, има 3 вида од овие.. :)

3. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.331
    Допаѓања:
    102.944
    Па не е баш мало колешке, поголемо е од малине горздеви масти, околу 4-5 см е во дијаметар, ти знаеш за што ти зборам :D мене ми се свиѓа ептен дека е со какао путер, и ми е лесно за ставање дека е поголемо, не мора да брцам со прсти, што ич не сакам.

4. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.008
    Допаѓања:
    81.346
    Ангел - кажувај од каде го зеде и колку? :wasntme:
    Не сакам ни да прашам како мириса, претпоставувам фантазија е. :P

5. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.331
    Допаѓања:
    102.944
    Не да е фантазија, го зедов од една продавница, Скај Шоп се вика и се наоѓа кај Песталоци, порано беше тоа Вегера, во уличката која од Ленинова скршнува накај Песталоци. 160 денари, мислам дека ќе потрае, со оглед на тоа што е 20 грама, не е малечко ;)

На Sweetheart87 и Mishela им се допаѓа ова.
  6. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.008
    Допаѓања:
    81.346
    Е да знаеш дека си порачав вакво и се надевам дека друшките мои ќе се снајдат. До душа, не ме интересира, само да ми го донесат. Читаво. :!: :D
    А следно на листа ми е Нивеа чери или строубери. Сакам нешто што остава црвена боја, ама да не е кармин, зашто не си се допаѓам со кармин баш-баш. :doh:
    Дали дека не сум навикната да се гледам ваква, не знам.
    Затоа ќе си земам лабелце и ќе си се шлапам. :D

7. Sweetheart87

Sweetheart87 Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    619
    Допаѓања:
    706
    Го има или го нема во Космо??? :$
    Кај да си го купам на друго место освен во Скај Шоп, бидејќи не сум од Скопје :(

Ах Ангел... ти си "виновна", не' подлажа со овој сладок вкус и сега сите во потрага по Vaseline :D ;)

На AngelOfArh му/ѝ се допаѓа ова.
  8. detelinkaa

detelinkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2012
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    60
    Еуцерин лабелото, многу е убаво! 123 денари а усната ја прави мека како памук :)

9. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.331
    Допаѓања:
    102.944
    Зависи од кај си, да организираме Карго транспорт до сите градови во Македонија со Вазелин лабелца :rofl: Се шалам, немаш некоја другарка да ти го набави? Или пак некој предновогодишен шопинг до Скопје ;)

10. Sweetheart87

Sweetheart87 Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    619
    Допаѓања:
    706
    Во комшии сум (Куманово), не сум далеку :D.... и дефинитивно ќе дојдам во Скопје и ќе си купам. Баш ме подлажа, така да си знаеш :lol: ;)

11. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975

Не се лажи, клето е тоа црвеното, 4 години го трошам и не се дотрошува. Ете тоа, Нивеа чери. Колку дечковци сменив со него, и тоа јадно не знае. :rofl: Мене искрено многу боја ми пушта и мораш по малку да ставаш, па седиш испонацрвен, мислиш на зимска мрсна слава одиш. :D

Јас или Еуцерин или Неутрогена решив да купам, исто и крем за лице затоа што најново, имам лупешки на лицето и то мора да се среди афкорс. Само да стасам до Зегин и топ. :D

12. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.331
    Допаѓања:
    102.944
    Дузенка, мене ми кажа оваа теткава во СкајШоп дека вазелинчево било убаво и за кожа, си викам е како не, ама па синоќа приметив дека од студот ми се излупила кожата помеѓу вегите и си ставив малку, ај викам да не има ефект стварно, и имаше, сега ќе си го купам и неутралниот вазелин, не овој со мирис на какао путер, малку ми е шубе дека. Решив, зимава морам да ја негувам малку повеќе кожата, дека порано во зима се запустував скроз, и дојде лето ја плачам и кукам од флеки, затоа вазелин крема за тело и лице и цела зима ќе се шлапам и не е скапа околу 300 денари пола литар е.

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  13. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ја дојдов да се пожалам од овие на Галафарм, се е океј, евтини се, лепо мирисаат, арно ама ефектот со нив не го гледам, не барам бог знае каква хидратација, ама па и на секои 5 минути да се шлакам - не иде. Онака, треба да ставиш 100 пати и на горна и долна усна за да осетиш дека имаш лабело, некоја заштита на усни.
    Ма и зимава ќе се снабдам со моите омилени Лип фит од Кам.

Арно ама, ако сте виделе негде некое вакво на Лип фит, молам да ме известите, во Кам има само плаво со мирис на ванила. Не дека не е убаво и вкусно :D , ама сакам и другиве да ги испробам. :makeup:

За Витамин шејк гледам пофалби само, ако имате критики слободно споделете ги, да си ги земам и нив во предвид пред да го купам, оти не се баш евтинки овие на Нивеа.
    Kое е најубаво по мирис и остава скромна розе боичка? Леле нападнав со прашања, ама па има голем избор на нетов од лабелцава. :worried:

14. kolache.99

kolache.99 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2012
    Пораки:
    666
    Допаѓања:
    808
    А колку пари е ова во Кам?

15. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.008
    Допаѓања:
    81.346
    Лил, Витамин шејк од малинка - дефинитивно.
    Спомнав пред некој пост, дека дури и дечко ми се заљуби во лабелово. И кога си носам кармин или од тоа со млеко и мед, веднаш коментира: А кај ти е тоа шареното што мириса убаво? :^) Од тоа да си ставиш. ^_^
    Е, така и ти - од тоа да си купиш. Ако веќе си решена нели. :)
    Леле бре, Дузи, ме стави во мисла. :sweat:
    Другарка една го има и нон стоп си става од него, нит црвен кармин става, нит никаков друг кармин, лабело, само со него си тера и преубаво изгледаат усните, таква нежна црвена боја, а мрсниов ефект не сум го приметила. :|
    Јас имав Росал чери на времето и стварно, многу бавно се трошеше, ама не беше такво мрсно.
    Ако не, Росал да си барам. Сакам црвено и точка. ]:) :D

16. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    А, бе, рачунај ова одамна е моево, нема веќе таква амбалажа :rofl:

Купи го и ти де, секако е 100тина денари, чим ти е мерак. Можда и зависи од уста до уста. :D

17. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.008
    Допаѓања:
    81.346
    Ќе си земам, ама Росал. :D
    Да не си пеам после „ова беше тешка грешка“ за Нивеата. :rofl:

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Устава лом ми беше, ни неутрогена ни балеа ни еуцерин, ма баш ништо не ми помогна. Ете така по малце ќе ми ја омекнат устата ама ништо посебно. Вчера цел ден си ставав обичен вазелин на уста, денес ако ми верувате ко нова ми е :o сега си претурив во мало кутивче од лаш лабело што ми беше истрошено и зимово само вазелин ќе си користам :D

19. Jowe

Jowe Активен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    14
    Користам лабела,иако немам и некоја потреба од нив.Повеќе ги користам како карминчиња. :D

20. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Си купив лабело за усни Росал од цреша. И после приметив како луѓето бегаат од мене..

Прикачени фајлови:

На Alegriaa, Mishela и kravce им се допаѓа ова.