Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Лабело за усни

Дискусија во 'Лице' започната од Plavusa.17, 18 јануари 2012.

1. Angie11

Angie11 Активен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    14
    Eве го моето,најубавото!!!!!!!!

Прикачени фајлови:

2. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.008
    Допаѓања:
    81.346
    Огромна благодарност до Сесилија, зашто единствено таа извести низ некоја од темите дека и во Тинекс маркетите држат Vaseline производи. Се гледа која е домаќинката. :P Се шалам. :D
    Сесилија, фаќај :hug: !

Инаку, јас си го зедов тоа со мирис на кокос, кокосов путер - уатевр ит ис. :)
    163 денари е тоа, а ми фати око и едно зеленко, со алое вера. Тоа зеленкото и имаше уште едно плаво - класик, беа по 153 денари. Пу! 10 денари поефтини. :D
    А тоа со роза го немаше и си го порачав да ми го купат. :wasntme:
    Не сум батко Ѓорѓија, неее ... :|

Да се надополнам - многу ми е слично ова на Vaseline со оние нашиве, гроздова маст или како и да беа. Не ми текнува која фирма беше, ама сигурна сум дека имав помало, речиси на пола од тоа големото кутивче беа и имаше најразлични. Јас имав со мирис на портокал, ванила, а од кокос потрошив дури 3. :$
    И исто мирисаа, во целост! Се потсетив на старите добри времиња.

На sesilija и Trendafilka им се допаѓа ова.
  3. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    ЈАс последно го зедов на Росал-Мед и млеко ама не сум многу задоволна од истото,некако премногу брзо ми се суши устата и по една минута од нанесувањето како да немам ставено воопшто.Следниот пат ќе го земам тоа одVaseline,гледам ги препорачувате па белки ќе ми се погоди си велам :?:

4. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Илипили јас ти го препорачувам од галафарм тоа лабелцето со прополис. Евтинко е и многу омекнува усни ;) Не остава боја и неутрално мириса. Јас често си го купувам и топло го препорачувам на сите :)

5. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    |(

Да се самоцитирам.

Имам некаков впечаток за лабелово дека само ги маскира проблемите, а не помага. Мислам дека само некаков силикон има во него, а нема нешто што ја навлажнува устата. На пример, се разбудив пред 2-3 дена со огромно корувче на десното ќоше од устата, првпат нешто такво да видам. А претходната вечер немав ставено од ова пред да си легнам, значи испаѓа дека ако не ставаш, ништо од бизнисот.

Вчера исто немав ставено вечерта, и еве устата ме пече и ми е црвена помеѓу кожичките... и само што си откинав едно парченце, висеше апла и ми сметаше |( , пак ми се изнасобраа такви белки по цела уста.

Добро е лабелово во смисла дека помага ако ставаш, ама проблемот не е решен на долгорочни стази.

Потрагата продолжува....

6. Primrose.x

Primrose.x Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    91
    ^
    Doozy пробај го тоа на Neutrogena, околу 150-160 денари е, јас сум многу задоволна од него.
    Исто така пред една година користев нешто како гроздова маст, Lipgal на Galafarm и бев изненадена од резултатите за смешна цена - 40-50 денари. Проблемот е тоа што треба нели со прст да се става, па неможев да го користам толку често бидејќи повеќе време поминував надвор од дома. Ти препорачувам да пробаш некое од овие две :)

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  7. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Си го купив ова, и убаво е :) :inlove:

На Lea.Messi му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Flower27

Flower27 Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    4.180
    Лабела имам многу :D од Нивеа од ЛипБалм од Росал највеќе купувам.
    Ги имам во различни бои, мириси и вкусови.
    Ако ви е испукана устата ВИ ГО ПРЕПОРАЧУВАМ од Росал со млеко и мед во аптека го купувам.
    Не остава никаква боја ама го омекнува многу и многу сум задоволна од тоа за испукана уста :D

9. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Јас истото го осетив, ако не ставаш цело време, ништо..... А и се согласувам со тоа дека нема ништо што ја навлажнува устата.
    Затоа пишав пред некое време дека повеќе ми се допаѓа Нивеа, она тегет пакување, без никаков посебен мирис и вкус. Многу ми помага. Проба ли такво ?

10. NyanCat

NyanCat Нов член

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    70
  11. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Да минат празнициве и ќе си купам Нивеа, тоа ако не помогне ќе земам на Неутрогена, па Гарниер е на список... веќе ќе почнам да си ги колекционирам. :D

На Anouk му/ѝ се допаѓа ова.
  12. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Дузи, а да пробаш со оние на галафарм, дали од мед и млеко, дали овошните... И јас како тебе мака мачев и со нивеа и со росал и што ли уште не... и рекордно ги трошев, за 2 недели лабелце... Ама сега ова ми се погоди, дури и заборавив од кога ми е, сега треба веќе пак да си набавам :)

13. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    603
    Дузи, а да пробаш да го најдеш ова ПЛ3, италијанско производство, не знам која му е цената кај нас и дали го има, ама би требало.
    Имам другарка која го користи, ептен проблематична е и она со лабелата и устата и ова е единственото што и помага.
    Распрашај се во аптеките, пошто и тука го нема во џиџимиџарниците, туку само во аптеките.

Kelémata го произведува, PL3. Пиши што си направила :)

Прикачени фајлови:

14. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Не би можела да го замислам животот без лабело :lol: Значи мора да имам лабело да се шљакам на уста.
    Јас сум задоволна од овие лабелца.

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    429
    користам подолго време нивеа. :)

16. stefi556

stefi556 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    362
    Моментално користам нивеа и росал.. Овие ми се наубави..

17. Alegriaa

Alegriaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    260
    http://ecx.images-amazon.com/images/I/217ERbTbEqL._AA300_.jpg

Денеска го купив оваа. Мирисот не ми се допаѓа многу...како камилица и минт бомбона измешано. Позитивно е тоа што навистина ги прави усните меки и нежни како на бебе.

18. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Секогаш купувам лабело на Нивеа.
    Нјадобри ми се...и најзадоволна сум :)
    Исто Росал лип балм ми се добри :)

19. MejkApGirl

MejkApGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    58
    Користам росал лабело, блубери дрим, но имам приметено кога го ставам се е во ред мазни меки усни, но кога немам ништо на устата испукана ми е :worried:

20. dushiche

dushiche Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    826
    Допаѓања:
    602
    Росал ми е најубавото лабело.

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.