Го имаш ли ова пробано ? На Росал е и е единствено лабело што мене вистински ми ја опоравува устата. И овие од вазелин се добри. Спојлер Спојлер Редактирам, заборавив да ти кажам ова Росал има светки низ него.
Го имам пробано и тоа, истата ситуација како со другите Овие на вазелин ми изгледаат убаво, следни ми се списокот за купување. Одамна ги меркам во Космо Ти благодарам
Јас го користам лабелово од Балеа и не ви го препорачувам - ништо посебно не е! Не штити доволно, јас вообичаено немам испукани усни, но сега со ветровиве иако го користам лабелово ми испукаа. Исто така нема некој сјај, треба 100 пати да се намачкаш и + ми се од мирисот на ванила.
Јас си го купив ова лабело Balea Young, и ми се допаѓа. Убаво мириса и устата ја прави мека Ви го препорачувам
И мене ме интересира истото,ајде некој поинформиран,само кај нас ќе бидат Нивеа,а не Лабело,ама нема врска само да ги има.
Леле , колку се убави. Морам да имам едно, ако не и двете. Ете за што ќе шедам месецов, а мислев дека нема да имам потреба од ништо. Ако ги видите некаде - обавезно пишувајте овде, па дали ќе се Нивеа или Лабело - не е битно.
Рецензија за Labello Lip Butter, пишува дека кај нив во Хрватска ги имаат во ДМ, па некој случајно да не ги видел кај нас?
Типувам на тоа, дека кај нас ќе излезат во продажба како Нивеа. Никаде немам видено Labello низ нашиве маркети/дрогерии. Ете.
Девојки да ве израдувам,тие што се го користеле ова прекрасно Labello ...сега го видов ова http://www.crnobelo.com/zivot/moda-i-ub ... kiot-pazar
Порано го користев од Rosal lip balm Спојлер Убав и дискретен балсам но создава зависност. Гел - крем од невен од Dr. Förster Си ја оштетив усната и знаејќи дека гел - кремов е буквално за се' и помага за се', се обидов со него. На оштетена усна и на места останата без првиот слој од кожата, ставив од него и за половина час болката целосно ја снема и за час-два усната ми беше зарасната. Oд тогаш кога имам потреба или во било кое време нанесувам од него.
Моментално имам од Nivea FRUITY SHINE Strawberry... И мн. сум задоволна. Едит: И јас ова го имам(ама во од помалите пакувања) и стварно делува. Дека не можев да го носам со мене сегде, си ставав во кутивче од оние од 20ден. што се лабелата и кога имав потреба ставав!