Јас си го порачав на Авон едно ново, од рози ми се чини беше, па ќе видиме какво ќе се покажи. вакво е, само од рози
Јас користам ваква Нивеа и многу сум задоволна. http://www.google.com/imgres?q=nivea+li ... x=42&ty=40
Го користам балсамот за усни, до авон, од матична млеч, идеален е за студот што беше, бидејќи усните ги хидратира, не дозволува да се сушат Супер е.
Девојки, се сеќавате ли на Disco Queen лабелото? Мислам дека беше на Росал, не ме фаќајте за збор. Мирисаше на кокос и оставаше многу убав сјај, со светки. И ако не се лажам - одамна веќе го нема, нели? Да ми препорачавте некое најслично на него, ако воопшто има? Ме фати носталгија, ужасно сакам вакво лабело.
девојки се мислам измеѓу Nivea и Rosal...моментално имам од Rosal лилаво ама некако во последно неможам да го смислам а незнам зошто,па реков да сменам.кое е подобро?сакав некое на Nivea,од јагода или црша,само ми е да не остава многу црвено на устата,ќе се осеќам ко семафор
Доцнам малце. Не конкретно за ваквиот тип путер-лабело или што и да е ова за Лабело марката мислам дека видов во едно каталогче на Гиго маркетите ај баш ќе проверам дали ја има чудесијава
Ги имате сретнато овде кај нас овие? или па ова првото на сликава Инаку kravce одма известувај за тие лабелцата во кутивче
Ми текна сега кое е , основата беше бела со светки ијас имав такво , а веке ми се чини дека го нема бидејки неодамна го барав, а кој знае дали има некое вакво и јас сум заинтересирана . Јас го барам ова , имаше порано едно од Росал со мирис на чоколадо но ова е сега ново