јас го користев тоа во вид на стик предобро е само мала замерка на вкусот, кога ќе го имав нанесено непосредно пред да јадам или да се напијам нешто неубав вкус ми имаше јадењето или пијалакот инаку предобро си ја врши работата, одкако го потрошив тоа го земав ова http://www.nivea.mk/products/Lip-Care/f ... pink-guava не е нешто посебно јас би се сложила дека росал се дефинитивно најдобри
Како мислиш чуден вкус има?Мислам лабелото?Добро ова јас што го користам е ептен вкусно,па си го лижам од уста понекогаш,благо е.
А зошто не ви текнало на овие лабелава што се непрактичн од ваков тип како Пеперминт што го постави.Во паковчето не ставите чепкалка за уши пресечна,само пампучето.Познавам едно девојче и така правеше.Јас мислам дека така е похигиенски. Инаку вистина овие од орифлејм ја омекнуваат устата и убави се,го имам користено тоа што е бордо боја и кога ќе постоеше подолго време на уста ептен грдо ми мирисаше на ракија ли,на незнам си што.
Да во ред,јас имам пробано така,ама памукчето од чепкалката,се разресува и останува внатре делови од памукот.Плус така ем е потешко,ем треба да го чистиш пак.
Го имам ова второво што е со калинка и малинка и не остава боја само многу малку розеникаво и повеќе е сјајно Јас ќе ти го поклонам дома така ми седи и ич не ми се допаѓа Во Мк би требало да пристигнат летово но од застапништвото од Србија бидејќи лабело е српско иако се истите нивеа/лабело
Мораше да се искористи попустот на Labello, па благодарение на известувањето од Сесилија, се подновив со ова. Не знам дали во нашиот Тинекс изборот беше мал или веќе им се потрошиле залихите, ама како што видов, по 99 денари им беа само она Labello classic во темно плава опаковка, оние Vitamin shake верзијата и ова кое јас си го купив. И дојдов до заклучок дека не сум за такво лабелце кое мириса на нешто овошно, зашто го јадам. Ми се допаѓа тоа што дава некоја бледа и нежна розе nude нијанса, па се „спасив“ од купување кармин. Барем некое време, додека да ми здосади лабелово.
Nivea-Vitamin Shake од акаи и јаболка..Има преубав мирис и остава светло розеникава боја на усните..Ммммм..
Лабелово на Росал и овие на Галафарм се одлични! Сум ги пробала и нивеа, авон, ама не го даваат ефектот на меки и негувани усни како на овие две фирми.
Купив едно на Blistex 150 ден. ама по ужасно лабело не сум пробала одамна,а важат како едни од по солидните кога се работи за нега.Најлошо е тоа што додатно ги оштетува усните ја прави кожата уште посува и поиспукана одошто е. Еве вака изгледа едно од најлошите лабела И повторно се вратив на едно од најдобрите барем мене што ми е Еуцерин.Моментално овозможува хидратација,не содржи боја и мирис баш е пријатно неутрално,а кошта 120 ден.
Најзадоволна сум од ова: Нежно розева боја остава на усните, омекнува и убаво ми мириса. Незаменливо ми е.
Прееска го купив и јас, ја омекнува устата ама не се ни познава бојата , кое лабело на Нивеа остава нежна розе боја, го имам и тоа со малина и тоа не остава боја, предлог ?
Каква уста имате? Девојки, знаете ли некое лабело што ги прави усните без кожички, не сум задоволна воопшто од Нивеа, Росал и слични глупости