Најдобри ми се лабелата на Росал и секогаш од нив земам... Моментално го имам ова од сликата и ми се допаѓа!
А да си ја одмориш устата од секакви лабела, и да си ставаш обичен вазелин кога ќе бидеш дома или можеш од она гроздована маст по маркетиве што е цената и се движи од 15 до 20 денари на BONES Фарм има од портокал(жолто), малина(розово) и јагода(црвено) исто така има и лабела на истава фирма со исти вкусови цената им е од 40 до 50 денари по маркетиве. позз. срцуш! На што мириса и каква боја остава? Ве молам итно одговорете ми !!!
Мириса на ванила,барем така пишува но мене не ми мириса на ванила,нема силен мирис,нежен,убаво е,ја омекнува устата
Од толку што ми се срцкасти вчера ги сонував. Ги сакам во Македонија!!! До сега најубаво лабело- Витамин шејк од нивеа. Дискретен сјај остава.
За првите лабела што се.Имаше една феминка тука низ темава пишано дека ги имало во маркетите Жито и Тедико во Велес.Значи веќе ги има во Македонија
Rosal is in my rosal ми се најдобри и сум најзадоволна од нив Ги имам користено Pretty girl, Sensitive, So natural, Cherry lady, Blueberry dream, Hydro care
Денеска бев во Жито во Прилеп и ги немаше овие А специјално само за нив одев Не си излегов без ништо, си го зедов ова лабелце ново демек било од Rosal
Јас користам еден балсам од Авон и сум многу многу задоволна.Овој е малце поскап околу 250, а инаку многу се убави и тие поефтинките околу 100 денари.
Јас од сите до сега што сум ги користела, ова ми е незаменливо. Зиме,лете, прекрасна хидратација и многу убаво изгледа на усните.
И јас го имам ова, преубаво е не можам да го оставам постојано си ставам при крај ми е . И други сум трошела брзо ама ова експресно си го потрошив.